vrijdag 11 oktober 2013

Maybelline Baby Lips

Ze waren al een hype in de rest van de wereld, en nu zijn de populaire lippenbalsems Baby Lips van Maybelline ook verkrijgbaar in ons land! Het zijn heerlijke lippenbalsems die er leuk en vrolijk uitzien, en in ons land zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende versies.
Ik toon jullie vandaag graag de roze variant, Pink Punch, en de groene, Mint Fresh.Waarom zijn ze nu zo populair? Wel ze hydrateren de lippen wel acht uur lang dankzij tal van anti-oxidanten en vitamines, zo blijven de lippen glad en gezond. Daarnaast bevatten ze een SPF20, die de lippen beschermen tegen het schadelijke effect van zonnestralen.

Ze zijn beschikbaar in vijf verschillende versies:
- Hydrate (blauw), met de geur van citroen en basilicum.
- Mint Fresh (groen), met een frisse muntgeur.
- Repair (geel), met de geur van kers en amandel.
Dan zijn er ook nog twee versies die naast het hydrateren ook de lippen van wat kleur voorzien!
- Cherry Me (oranje), met de geur van kersen en geeft een subtiele rode kleur af.
- Pink Punch (roze), met de geur van passievrucht met een touch of pink.

Ik heb dus de Mint Fresh (die zat in de verjaardagsbox van Deauty, lees hier), met een  heerlijke frisse muntgeur. Ik heb hem echt al veel gebruikt, hij is heel aangenaam.
Maar vorige week kreeg ik de Pink Punch in de bus, en ik ben sindsdien ook helemaal verkocht aan deze, hij gaat mijn handtas niet meer uit. Mijn lippen zijn superzacht en gehydrateerd, en daarbij hebben ze een mooie roze kleur. Heel handig om tussendoor of in de auto je lippen te voorzien van een kleurtje. Daarbij heeft hij ook een heerlijke fruitige geur!
Mijn lippen blijven inderdaad heel lang gevoed aanvoelen.

In het buitenland heb je nog veel meer varianten. Zo kreeg ik van Hanne een Baby Lips Color in Rose Addict uit Thailand cadeau. Deze is ook heel verzorgend en geeft daarbij een tintje aan de lippen. Hij geeft iets minder kleur af dan de Pink Punch, maar is toch wel iets meer verzorgend vind ik!

Ik ben sowieso fan van deze nieuwe lippenbalsems! Eén nadeel, ze zijn supermoeilijk te vinden in ons land. Ik ben ook al vaak op zoek gegaan in de plaatselijk Kruidvat, Di en Delhaize (daar zouden ze te vinden zijn), maar voorlopig zonder succes! Ik blijf verder zoeken, want ook de Repair staat nog op mijn verlanglijstje!
Als je ze spot, keep me posted!
Wat denken jullie van deze lippenbalsems? Naar welke versie gaat jouw voorkeur uit?
Petra x

Maybelline Baby Lips - € 3.99/st.

18 opmerkingen:

 1. Super lipbalsems! Heb ze zo'n maand geleden in de Di in Leuven gevonden en meteen een stockje aangemaakt. De verkoopster zei wel dat ze weer uit de rekken zouden worden gehaald, waarom weet ik niet :D Hopelijk vind je ze nog ergens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de blauwe en de roze en i'm addicted!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mijn in de delhaize vind je ze :-) Allemaal! Er was wel eentje uitverkocht. Je moet gaan zoeken in de grotere delhaizes. In Heist (knokke-heist) vond ik ze al voor iemand wist dat ze in het land waren!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hoor zo vaak en zoveel over deze baby lips, zelf zou ik voor cherry me gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze in de Delhaize zien hangen maar ze hadden maar twee soorten en net die soorten die ik niet wou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Pink Punch zou ik wel eens willen proberen!

  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook de groene en ben er supertevreden mee! Maar ik vind niet dat ze ZO speciaal zijn, ik heb andere lippenbalsems die ook goed zijn. Die pink punch zou ik wel nog kopen voor het extra kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze eigenlijk ook nog nooit ergens gezien, maar wel al zoveel over gelezen dat ik er heel benieuwd naar ben. Mint Fresh lijkt me geweldig, ik hou van frisse muntgeuren en 't is niet zo'n standaard geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze ook echt zalig! AL geraak ik de mijne altijd kwijt. (en dan vind ik hem terug!).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze lijken me heel fijn, alleen heb ik nu een hele fijne Labello stick, die moet eerst maar eens op, denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb ze ook, zijn fijn! Je kunt ze ook bij diverse webhops kopen, ik heb ze besteld bij www.freshmintcosmetics.nl want ze waren een tijdje geleden nog nergens in de winkel... heb ze ook eens op ebay besteld maar die kwamen nooit aan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil ook graag nog eentje aan mn stash toevoegen !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ze gevonden in Delhaize in Brugge. Echt fan ben ik voorlopig nog niet. Ik heb al betere lippenbalsems gehad...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze ook echt nergens! Ik dacht dat het aan mij lag, maar ik ben dus niet de enige met dat probleem :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt fijn zeker nu in deze tijd van het jaar. Mijn lippen beginnen ook steeds meer uit te drogen. Ik zal eens voor je op de uitkijk gaan. Als ik ze hier zie laat ik het je weten.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake