vrijdag 4 oktober 2013

Uitgetest: Braun Oral B Black 7000

Iedereen weet het, het is belangrijk je tanden twee minuten te poetsen om effectief te zijn! Maar doe je het ook? Ik poetste normaal zomaar wat, grondig en aan alle kanten, maar hoelang precies, daar had ik geen idee van. Nu poets ik echt wel de volle twee minuten, en dat allemaal dankzij deze elektrische tandenborstel, de Braun Oral B Black 7000, met Smartguide.
Wat een verschil met een gewone tandenborstel, ik ga zeker nooit meer terug!Deze draadloze elektrische tandenborstel is waterbestendig, en speciaal uitgevonden voor een nog betere verwijdering van tandplak. Daarvoor is ook een speciaal opzetborsteltje voorzien, de TriZone, een DrieZone diepe reiniging voor een superieure plakverwijdering, ofwel kan je ook gebruik maken van de FlossAction opzetborstel, die micropulse borstelharen bevat voor een buitengewone plakverwijdering ook tussen de tanden, die laatste gebruik ik ook dagelijks.

Maar daarnaast zijn er ook andere opzetborstels beschikbaar. Zo is er de Sensitive, met extra zachte borstelharen die zacht zijn voor tanden en tandvlees. De Precision Clean, die iedere tand perfect omhult, de 3D White, met een speciale polijst-cup om de tanden natuurlijk witter te maken en de PowerTip opzetborstel die een diepe reiniging geeft op moeilijk bereikbare plaatsen, bv. rond bruggen, kronen of implantaten.
Deze zitten standaard bij het toestel: vlnr Sensitive, 3D White & FlossAction

Dankzij de Smartguide display is het ook makkelijk om echt twee minuten te poetsen, daarna verschijnt er een smiley op het schermpje en verdien je vier sterren. Het is ook duidelijk aangegeven welk deeltje in je mond je moet gaan poetsen, dankzij de kwadrant cirkel. Na 30 seconden gaat een ander deeltje van de cirkel knipperen, zodat je weet dat je naar een andere plek moet gaan.
Wanneer je te hard poetst, gaat er een rood lampje branden of kijkt je smiley een beetje sip!

Daarnaast heb je ook verschillende poetsstanden op deze tandenborstel.
Zo is er Dagelijkse Reiniging, Grondige Reiniging, waarbij je in totaal 3 minuten gaat poetsen, Gevoelige Tanden, is een zachte maar grondige reiniging voor de gevoelige gebieden, Whitening, polijsten voor occasioneel of dagelijks gebruik, Massage, geeft een zachte massage voor het tandvlees en Tongreinigen, waarbij je best het Sensitive opzetborsteltje gebruikt en 20 seconden gaat poetsen.

Je kan hem makkelijk in je badkamer uitstallen in de oplader, met de borsteltjes in het apart vakje dat eraan geplaatst wordt. Maar hij komt ook met een luxe travel case, zodat je hem ook veilig kan meenemen op vakantie of een weekendje weg, want eens je deze borstel gebruikt hebt, wil je echt niet meer terug naar een gewone tandenborstel!

Het is natuurlijk een investering, maar je kan hem wel met het volledige gezin gebruiken, iedereen heeft zijn eigen borsteltje (elk borsteltje kan je voorzien van een gekleurde ring zodat iedereen zijn vast kleur heeft).
Ik ben alvast fan, ik voel echt het verschil bij mijn tanden nadat ik ze gepoetst heb! Ik gebruik altijd het borsteltje FlossAction, maar ik ga binnenkort zeker ook eens met de 3D White aan de slag!
Wat denken jullie ervan? Hebben jullie een elektrische tandenborstel of nog niet?
Petra x

Braun Oral B Black 7000 Smartguide - €249.99
Verkrijgbaar in de elektrozaak.

10 opmerkingen:

 1. Ik ben eigenlijk opgegroeid met Braun tandenborstels en ze werken goed, maar ik vond het niet altijd even fijn poetsen (door het trillen enzo).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tandenborstel lijkt mij fantastisch maar wat een smak geld kost hij... Als ik denk wat ik allemaal kan kopen met €250, denk ik niet meteen aan een tandenborstel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt heel fijn poetsen. En die smartguide helpt inderdaad wel om de volle twee minuten te poetsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een elektrische tandenborstel, maar wel een veel minder dure. Deze lijkt me wel heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er al eentje maar deze is toch wel HEEL erg stylish!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik poets al heel lang elektrisch, en ik wil niet meer anders. Heb ook een Oral B tandenborstel, maar niet zo een chique als deze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik poets met een gewone tandenborstel en dat werkt ook, nog nooit een gaatje gehad :). Deze chique tandenborstel hoeft voor mij dus niet (al zou ik geen nee zeggen, moest ik heb cadeau krijgen!).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. My electric toothbrush is about 5 years old (I change the brush heads of course)! I think it's losing charge faster nowadays, so I might look into this one soon! They just keep getting fancier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij lijkt me fantastisch! Maar ik vrees dat de investering er nog niet te snel inzit..

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram