dinsdag 10 december 2013

Ruby Wing: Cupcakes & Champagne

Roze kleurtjes en cupcakes, dan ben ik natuurlijk al verkocht! Ik was dan ook dolgelukkig toen ik dit leuke Cupcakes & Champagne pakketje van Ruby Wing in de bus vond. Een cute setje met daarin vier mini nagellakjes die niet alleen van kleur veranderen maar ook nog eens zoet ruiken, oa. naar kaneel of chocolademousse. Kijk eens eventjes mee:

Dit setje bevat vier kleurtjes: Cinnamon Bun, Sweet Cream, Chocolate Mousse & Doux. Altijd handig om een setje met mini lakjes te kopen, komt altijd goedkoper uit en dan kan je gelijk verschillende kleuren uit de collectie uitproberen.
De lakjes bevatten allemaal glitters en zijn, buiten de Cinnamon Bun, redelijk sheer van kleur en verkleuren naar een paarse tint. De Cinnamon Bun is wat goud-koperkleurig en wordt buiten gewoon donkerder en warmer van tint. Dankzij uv-stralen gaat de nagellak gaan verkleuren, dus bij zonlicht gaan ze nog feller van kleur gaan veranderen.

Ze ruiken inderdaad heerlijk en helemaal naar hun naam! De Cinnamon Bun ruikt heerlijk naar kaneel. Sweet Cream is subtiel van geur, maar toch heerlijk zoet. De Chocolate Mousse heeft zijn naam niet gestolen, ruikt heel zoet met een vleugje chocolade, en de geur bij Doux is als een zoete champagne.
Van boven naar beneden: Cinnamon Bun, Sweet Cream, Chocolate Mousse & Doux.

Ruby Wing is een Amerikaans merk, wat heel moeilijk te vinden is hier bij ons. Ik was dus blij om ze te proberen. Ik vind het een heel leuk concept en toffe kleurtjes. Ze brengen makkelijk aan, ik gebruikte slechts één laagje op elke nagel. Mijn favoriet is de Cinnamon Bun.
Detailfoto's van de glitters, zowat in de tussenfase van de verkleuring.


Wat denken jullie van deze lakjes? En welke vind je de leukste?
Petra x

Rugy Wing - Cupcakes and Champagne
Verkrijgbaar online bij Zonzat.nl voor de prijs van €15.95

22 opmerkingen:

 1. Persoonlijk vind ik de dekking wat tegenvallen, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb natuurlijk maar één laagje aangebracht, in het begin zijn ze nogal sheer dus had ik niet echt een idee hoe ze eruit zouden zien!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke lakjes, ik kende dit merk nog niet. Chocolate mousse is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chocolate mousse is mijn favoriet! Maar ik vind ze precies niet zo super van kwaliteit...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is natuurlijk maar één laagje, dus met twee laagjes zou het wel al voller en met meer dekking lijken denk ik!

   Verwijderen
 4. Ik vind ze eigenlijk best oke, en ze zijn zeker ook op te bouwen qua kleur! Een mooie reeks, met speciale flakies!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja denk ook dat je ze makkelijk kan gaan opbouwen. En ja de flakes zijn tof!

   Verwijderen
 5. Ik heb nog nooit van het merk gehoord of de nagellakjes. Maar hoe leuk dat de nagellakjes met een lekkere geur zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn echt hele mooie foto's! Ik kende het merk eigenlijk nog niet, maar het ziet er wel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh zo'n mooitjes! ik zal ze op m'n wishlist moeten zetten... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn je foto's mooi, Petra :-) Heel leuke lakjes, heel speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh deze zijn echt super leuk! Ik ben aan het nadenken om ze ook te bestellen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zalig! Echt iets voor jou en nu moet ik ze ook hebben :p :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de Cinnamon Bun de leukste! Geweldig dat de lakjes een geurtje hebben! xoxo Nele

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake