maandag 16 juni 2014

Outfit: Comfy with Cocoon Chic + kortingscode


Pyjama-dagen zijn geweldig, dat weet iedereen, maar onverwachts bezoek op dat moment iets minder. Daarom kies ik al vaker voor comfortabele kledij als ik een hele dag thuis zit, maar die er wel nog stylish uitziet. Ook om 's avonds na het werk aan te trekken om gezellig in de zetel te zitten, of tijdens zomerdagen wanneer het 's avonds al heel wat afkoelt.
Mijn favoriet van het moment, deze homesuit van het nieuwe merk Cocoon Chic.

De Homewear collectie van Cocoon Chic bestaat uit drie verschillende ensembles met een hoodie en bijpassende broek, verkrijgbaar in grijs, blauw en pastelgroen, telkens met details in strass en sterren op de ellebogen.
Ik heb de grijze set. De broek zit geweldig en de details op het vestje vind ik superleuk, het logo in strass maar vooral de sterren vind ik heel tof.
Lijkt mij ook de perfecte outfit om te reizen, want het zit echt heel comfortabel.

Hopelijk vinden jullie het er leuk uitzien!
Maar ik heb ook goed nieuws voor jullie. Als je interesse hebt om een setje te bestellen, kan je dat als lezer van Sprinkles on a Cupcake doen met korting dankzij de code 'CUPCAKE', daarbij kan je een tweedelig setje bestellen aan €60 ipv de normale €79. Bestellen doe je via email op info@cocoon-chic.com en daarbij vermeld je gewoon je code.
(binnenkort kan je ook via de website bestellen, en meer info vind je ook via de Cocoon Chic facebookpagina)
Homesuit: Cocoon Chic - 'I'm not a monday person'-tshirt: Zara

Wat denken jullie van dit setje? En kiezen jullie ook vaak voor comfortabele kledij als je de hele dag thuisblijft?

20 opmerkingen:

 1. Ziet er een zalige outfit uit! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heerlijk uit, die outfit zeg! Lekker comfy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er echt gezellig en handig uit, zeker tijdens de blok!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een mooie foto's.. gemaakt met je statief of had je een fotograaf bij de hand ;-) Ik vind het een mooi setje! Staat je super leuk en lijk me heerlijk comfi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Believe it or not, maar Noah was fotograaf van dienst :) Hij vind dat superleuk!

   Verwijderen
 5. Lijkt me heel fijn, leuk t shirt ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er zalig uit, zo eens piepen op die website, want ik ben er ook zo eentje die meteen na het werk in comfy kleren schiet. Helaas zijn die meestal niet zo 'onverwacht bezoek-proof'... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HI! Ik heb deze ook! De pastel groene en hij zit super gemakkelijk :) ik geef toe..ik kan echt niet meer zonder :) xoxo Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit ziet er inderdaad een heel erg leuke en comfy huisoutfit uit! Ik ben verkocht! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik draag zelden comfort clothes. Tenzij ik 's avonds uit de douche kom en er nog maar een uurtje of twee drie overblijft voor ik moet gaan slapen. Dan trek ik gewoon mijn pyjamabroek en slaapt-shirt aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooooh, wat ziet dat er een comfy outfit uit. Ik vind 'm heel leuk! Ik draag wel regelmatig gewoon een jogging, ja, als ik een hele dag thuisblijf. Niemad die me ziet, dus wat maakt het uit?!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooooh this is sooooo me! ik hou zo van sterren! mooi mooi mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Believe it or not, maar Noah was fotograaf van dienst :) Hij vindt dat superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram