donderdag 5 juni 2014

Instagram-winactie: Win vijf Forever Eyeshadow Sticks van Gosh

Deze winactie is afgelopen, de winnaar werd gecontacteerd. 

Wie me volgt op Instagram heeft het misschien al gezien, maar je kan er vijf Forever Eyeshadow Sticks van Gosh winnen, twv. €50. Ik heb ze zelf ook (lees hier mijn review nog eens) en vind ze superleuk, daarom slaan Sprinkles on a Cupcake & Gosh de handen in elkaar voor een leuke zomerse winactie, speciaal voor mijn lezers!

Wat moet je doen?
Het is een instagram-winactie (dus als je geen account hebt, kan je ook niet gaan meedoen).
Zowel Sprinkles on a Cupcake en Gosh gaan volgen op Instagram, en reageren onder de Forever Summer foto op mijn Instagram-account. And that's it!

Gosh zelf heeft ook nog een grotere winactie lopen, zo geven ze ook een zomerse goodiebag weg twv. €150, met daarin enkele leuke producten uit hun zomercollectie. De foto van hun winactie vind je ook terug op hun instagram-account en daaronder kan je gewoon een reactie laten om deel te nemen, en hun gaan volgen uiteraard.

De winactie loopt tot 12 juni 2013, middernacht. De winnaar zal random gekozen worden en via instagram bekend gemaakt worden. Veel succes!
Doen jullie al mee?

4 opmerkingen:

 1. superleuk.! ga meteen even een kijkje nemen op instagram ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik heb tuurlijk meegedaan :-D
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh, wat een toffe actie! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sweet! Ik baal echt dat de waterproof eyeshadowsticks uit het assortiment zijn, dus ik hoop dat deze potloden een goede vervanger zijn. Ik heb ze op instagram geliked (@charlottehobbit) en doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram