donderdag 19 juni 2014

Uitgetest: Philips PerfectCare Stoomstrijkijzer + WIN

Deze winactie is afgelopen, de winnaar werd gecontacteerd via mail!

Soms zijn er zo van die werkjes die je liever niet doet, zoals strijken, maar als je het dan wat aangenamer en sneller kan laten gaan, ga ik zeker niet nee zeggen. In samenwerking met Philips probeerde ik één van hun PerfectCare stoomstrijkijzers uit, en na het eerste gebruik weet ik nu al dat ik niet meer zonder kan.
Lees snel verder waarom ik het zo'n aangenaam toestel vind, en ook, hoe je er hier eentje t.w.v. €259.99 kan winnen!!

Waarom vind ik het nu zo een fijn toestel? Wel, het is het eerste stoomstrijkijzer dat ik gebruik, en dat is toch echt een groot verschil. Door de stoom worden kreuken en plooien veel sneller glad gestreken, zonder er zelf al te veel kracht op te moeten zetten en vijf keer om en weer te gaan met je strijkijzer.
Maar wat ik vooral echt super vind, hij heeft slechts één temperatuurstand, voor alle materialen! Hij gaat zich zelf gaan aanpassen aan het soort stof, zo kan je nooit te warm gaan strijken, en hoef je je kledingstukken ook niet meer op voorhand gaan sorteren, of wachten tot je toestel is afgekoeld of opgewarmd. Je kan het toestel ook supermakkelijk gaan ontkalken, dankzij een dopje dat je er aan de zijkant uittrekt. Er gaat ook een lichtje branden wanneer het nodig is het toestel te gaan ontkalken!

Philips zegt zelf dat ze met hun PerfectCare toestellen er echt voor gezorgd hebben dat je makkelijk maar ook sneller kan gaan strijken, zodat je meer tijd hebt om leukere dingen te gaan doen! En ik merk toch echt een verschil, het gaat vlot en easy!
Zo hebben ze via facebook ook een 'strijk je vrij' applicatie ontwikkeld, waar je kan bijhouden hoeveel je per week gestreken hebt en dan zie je hoeveel tijd je zou besparen moest je met een Philips PerfectCare strijken. Je kan die vier weken lang bijhouden, en nadien maak je kans op leuke prijzen zoals een PerfectCare, maar ook weekendjes weg en saunabonnen.

Maar ook hier op Sprinkles on a Cupcake kan je een toestel winnen, t.w.v. €259.99, hoera!!
Wat moet je doen om kans te maken?
Stuur een mailtje op petra@sprinklesonacupcake.com waarom jij graag dit toestel wilt winnen!

Niet verplicht, maar zorgt wel voor een extra winkans:
♦ Volg Philips op facebook
♦ Volg Sprinkles on a Cupcake op facebook, twitter en/of bloglovin, en like of deel deze winactie
(laat me ook weten in je mailtje wat je extra gedaan hebt).

De winactie is geldig voor Belgische deelnemers en loopt tot 26 juni 2014, middernacht. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via mail.

Veel succes!

14 opmerkingen:

 1. Deze winactie komt echt als geroepen. Mijn mailtje is verstuurd en mijn vingers zijn gekruist. Klinkt als een topstrijkijzer dat me heel wat uurtjes zou kunnen besparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Saraya Callewaert19 juni 2014 om 21:46

  Oehh... Dat klinkt heel erg goed leuk dat de strijkijzer maar 1 stand heefd :)
  En heel erg leuk dat je 1 kan winnen :)
  Ik doe met veel plezier mee!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Iedereen is altijd gechockeerd als ze horen hoe dikwijls ik strijk. Hier komt ie: ongeveer 2x per jaar. Ik strijk standaard niets... Enkel in extreme gevallen komt dat strijkijzer boven. Ook niet voor de man. Hij mag dat zelf doen als hij iets gestreken wil hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik strijk echt veel te weinig... Zelfs als het ECHT moet wurm ik me er onderuit :-) Mailtje komt eraan, I need help!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. daar zou ik heel erg blij mee zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wim Timmermans22 juni 2014 om 08:29

  dat moet mij zelfs lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe graag mee voor dit TURBO strijkijzer :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sorry... Maar toch bedankt voor je leuke mailtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Marije - Miss-M.nl6 juli 2014 om 11:35

  Ik stuur je net een mailtje en lees nu pas de onderste regel. Oeps, als Nederlander kan ik niet mee doen. Jammer! Veel succes voor iedereen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gemaild :) Duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de voorganger denk ik. Inderdaad zeer goed strijkijzer, enige handige dat die van mij wel heeft is een kids lock. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nathalie Verstraeten6 juli 2014 om 11:35

  Het lukt mij niet meer om via mijn gewone account in te loggen dus heb maar n nieuwe aangemaakt via gmail :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nathalie Verstraeten6 juli 2014 om 11:36

  Klinkt als een zalig strijkijzer! Ik ga een kansje wagen want strijken is hier echt elke keer een grote hel met mijn budget-strijkijzertje.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram