zaterdag 21 juni 2014

Weg met muggen dankzij Zen'Sect!


Het is zomer, eindelijk! Mijn favoriete seizoen! Jammer genoeg horen daar ook soms minder leuke dingen bij, zo hebben mensen vaak last van pollen, ik gelukkig niet, maar ik moet dan weer gaan opletten met muggen en hun bijhorende steken!
Maar, vanaf nu ben ik ze te snel af, dankzij de nieuwe producten van Zen'Sect. Het is een nieuw merk, en ze hebben hele handige muggenwerende en verzorgende producten, zoals een lotion spray, superhandige doekjes en een verzachtende roller moest je er toch nog een muggenbeet aan overhouden!

De producten zijn heel handig en compact, zodat je ze ook makkelijk kan meenemen. Ze mogen gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar. De producten zijn ook dermatologisch getest en bevatten het actieve ingrediënt Icaridine waardoor de muggen zich niet meer aangetrokken voelen tot je huid. Het is een niet-vette formule, bevat geen parabenen en is tot zes uur werkzaam.

♦ Zensect Lotion Afweermiddel tegen muggen (€7.49)
Deze antimuggenlotion komt in een handige spray en geeft je zes uur lang een effectieve bescherming. Kan makkelijk meegenomen worden in de tas en op reis, en kan ook gebruikt worden op andere materialen zoals sokken, kleren, beddengoed of zelfs in de tent waardoor de muggen wegblijven.

Zensect Doekjes Afweermiddel tegen muggen (€6.99)
Dit product vind ik zelf superhandig, en uniek. Het zijn vochtige doekjes die geïmpregneerd werden met speciale antimuggenlotion. Ze zijn verpakt per 15 en zijn superhandig om je snel te gaan beschermen.

Zensect SOS Insectenbeten (€4.99)
Je toch niet zo goed beschermt en de muggen, of andere insecten, hebben je toch te pakken gehad, dan is er deze verzachtende roller. Deze brengt onmiddellijke verzachting bij insectenbeten, zoals van muggen, mieren, spinnen en verzorgt ook brandnetel irritatie.
Het is een metalen roller, die ook een heel verfrissend gevoel geeft.

Bye bye mugjes!
Hebben jullie ook vaak last van muggenbeten? En wat denken jullie van deze producten?

Verkrijgbaar oa. bij Kruidvat

5 opmerkingen:

 1. klinkt goed.! het lijkt namelijk net of de muggen altijd mij moeten hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt goed ♥ het is namelijk net of de muggen altijd mij moeten hebben xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Saraya Callewaert22 juni 2014 om 11:28

  Klinkt goed :) grr ik haat muggen :-/
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit jaar nog maar twee muggenbeten gehad. Hopen dat het zo blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Annelies Thuwis29 juni 2014 om 09:02

  Oh leuke tip! Mijn dochtertje is allergisch voor muggenbeten, ik koop in een online winkel meestal anti muggenbandjes die ze dan vaak per 2 aandoet(1 aan haar pols en 1 aan haar enkel als ze blote beentjes heeft) Maar dat wordt vrij kostelijk op den duur en ze worden nogal eens vergeten.... Verder had ik tot nu toe nog geen goede spray of iets dergelijks gevonden dat in de plaats van de armbandjes kan dienst doen, dus deze ga ik zeker eens zoeken en uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram