Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: A hint of Orange


Na mijn favoriete roze, rode en groene beauty-items, maakte ik vandaag een selectie met de kleur oranje. Perfecte keuze voor het begin van de zomer, want oranje is echt wel een zomers kleurtje en er zitten enkele fijne zomerse producten bij! Benieuwd? Neem snel een kijkje:

Ik start met het geweldige 5 Couleurs Polka Dots palette uit de laatste zomercollectie van Dior. Vijf oogschaduwkleurtjes met een prachtige oranje kleur als blikvanger. Daarnaast nog een beige, roze, bruine en ivoorkleurige tint. Er komt zeker nog een volledige review met look over deze beauty, maar ik wou hem er toch zeker bijplaatsen.

Het zomerparfum Summer Splash van Lancaster is geen nieuwe, maar is er eentje van enkele jaren oud. Maar toch haal ik hem elke zomer uit de kast, en afgelopen weken heb ik hem ook al veel opgehad. Hij heeft zo een typische warme zomergeur, met oranjebloesem, magnolia en zachte muskus. Hij is ook specifiek ontworpen om in de zon te dragen, dus win-win!

Handcrème is ook in de zomer een must, door de zon kan je huid snel droger aanvoelen. H&M heeft tegenwoordig een groot aanbod beauty-items te koop, zoals ook deze Caribbean Crush Hand Cream. Een heerlijk zomerse geur, en zachte handen!
Daarnaast zie je de Morning Kiss body mousse een nieuw product van Kneipp, met sinaasappelbloesem en jojoba-olie. Het is een mousse die je over het volledige lichaam gaat gaan gebruiken om die langdurig te gaan hydrateren. Kan na het douchen op de natte huid, of gewoon op de droge huid aangebracht worden. Wat een leuk product, je hebt helemaal niet veel nodig om je hele lichaam mee in te wrijven, en het werkt heel verfrissend! Laat die warme zomerdagen maar komen.
Nog meer hydratatie, maar dan voor het haar met deze Touche Perfection van KĂ©rastase. Het is een leave-in balsem voor de droge haarpunten, Hij voedt en verzacht het haar, en kan op elk moment van de dag aangebracht worden.

De Oranje Chanel lipgloss past perfect in het rijtje. Hij ziet er leuk uit in zijn verpakking, en op de lippen geeft hij een subtiel tintje maar vooral de perfecte glans.
De shampoo is er eentje van Bee Nature. Het was de eerste keer dat ik het merk probeerde, en ik moet zeggen, ik ben meteen fan. Door zijn natuurlijke formule is hij heel zacht en niet irriterend. Het leuke is, deze is zowel geschikt voor een vettige hoofdhuid dankzij seboregulerende honing. Maar ook voor een droge hoofdhuid met jeuk dankzij de honing die de opperhuid voedt en verzacht.

Als laatste vertel ik wat meer over de nagellak, namelijk de Artistic Colour Revolution (€14.95). Het is een nagellak dat dankzij zijn speciale base- en topcoat langer gaat houden op de nagels, tot tien dagen, en dat zonder lamp of zonder dat je ze op een speciale manier moet gaan verwijderen.
Deze is de kleur Break the Mold, een zomers oranje. Op sommige momenten komt hij heel fel over, maar ik vind het echt supermooi! De kleur komt ook mooi uit dankzij de mooie glans, en mijn nagels voelen echt ook wel sterker aan.
Ik kende dit merk nog niet, maar ik wil zeker nog enkele andere tinten, want ze hebben er een heleboel.

Zo, hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Hebben jullie zelf enkele oranje favorieten?