Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pantene Expert - Hydra Intensify


Professionele haaproducten hoeven niet altijd van duurdere merken te zijn, Pantene heeft nu een nieuw gamma in zijn Pantene Expert collectie op de markt, namelijk de Hydra Intensify, speciaal om droog haar er terug gezond en zijdezacht te laten uitzien. Nu over de verwarming wordt opgezet en het buiten kouder worden, kunnen onze lokken dat zeker gebruiken. Ik, en mijn haar, probeerden deze uit:

De Hydra Intensify producten zijn speciaal ontworpen voor een intense hydratatie, van wortel tot punt. Ze gaan niet alleen droog haar gaan aanpakken op korte termijn, maar helpen ook cronische droogheid te voorkomen, met als resultaat gezond en veerkrachtig haar.
In het gamma zit er een shampoo, een conditioner en een crème. Ik mis een beetje een haarmasker, want vind het fijn mijn haar daar af en toe mee te verwennen, maar de nieuwe crème is ook een heel fijn product, doordat het zorgt voor een fluwelen hydratatie én het op droog haar gebruikt wordt.
Wat meer info.

De shampoo bevat hydraterende bestanddelen die zorgen voor een optimale hydratatie voor elke haarvezel. Dankzij de tripolymeerformule beschermen de hydraterende stoffen het haar in alle omstandigheden.
De conditioner verspreidt de al van nature aanwezige vetten in het haar daar waar nodig is, en omhult elke haarvezel met een zeer fijn beschermend laagje. Hij zorgt voor een natuurlijke beweging en glans door een zacht en aangenaam gevoel te creëren.
De crème wordt geactiveerd door de natuurlijke zouten van het lichaam en verspreidt zich makkelijk over elke haarvezel vanaf het moment dat je ze aanbrengt. Ze vormt een fijn beschermlaagje die helpt chronische droogheid op lange termijn te bestrijden, hoe lang je haar ook is. Je brengt deze aan op droog haar, dus je hoeft het nadien niet meer te stylen of dergelijke, wat ik wel heel handig vinden. 's Morgens in het haar aanbrengen en hop, je bent klaar.

Ik merk vooral dat de kleur van mijn haar heel mooi uitkomt bij het gebruik van deze producten. Mijn haar straalt meer en voelt ook zacht. Ook wanneer ik vind dat het er wat pluizig bijhangt, doe ik een beetje van de crème erin, en het is direct opgelost.
De shampoo schuimt heel goed, dus je hebt helemaal niet veel nodig om je haar te wassen. Ook de conditioner verdeelt mooi en geeft een zacht gevoel aan het haar.
Ook de verpakkingen zien er mooi en luxueuzer uit, dankzij het zwart en het goud.

Wat denken jullie van deze producten?

Pantene Expert Hydra Intensify
Shampoo - 250 ml - €6.99
Conditioner - 200 ml - €6.99
Crème - 100 ml - €9.99
Verkrijgbaar bij Carrefour, Di en Kruidvat