Mogelijk gemaakt door Blogger.

Herfstlook met Givenchy Vinyl Collection


We zitten volop in de herfst, en wat een heerlijke week doordat we toch kunnen genieten van nog heel wat zonnestralen. Ik zet vandaag één van mijn favoriete herfstproducten in de kijker, namelijk het Metallic Reflection oogschaduw-palette van Givency, samen met nog een lipstick en een splinternieuw product, de Mascara Top Coat, alledrie uit de Vinyl Collection van Givenchy.

De Vinyl Collection staat voor glans, zuivere kleuren, sensualiteit en elegantie. De kleuren zijn een mix van roze-tinten, zwart en een vleugje rood hoort er ook bij.
Het topproduct uit deze collectie is het oogschaduw palette Metallic Reflection, en het is echt mijn favoriet! Ik ben het vorige week beginnen gebruiken nadat ik er foto's van gemaakt had, en sindsdien heb ik het al elke dag gebruikt. Ik hou van de kleuren, het gebruik, de verscheidenheid, enz.

Het palette ziet er langs de buitenzijde al prachtig uit met zijn zwarte suede verpakking en zilveren accenten. Hij bestaat uit vier oogschaduwkleurtjes met, hoe kan het ook anders, heel wat glans. Er zijn drie metallic-kleurtjes in roze-tinten en daarnaast nog een matte bruine kleur. De opvallendste kleur is de warme roze kleur, daarnaast is er nog een grijs/paarse taupe tint en als laatste een lichtroze parelmoerkleur. De glitters zijn heel mooi, en je kan met de kleuren echt gaan spelen en verschillende looks gaan creëren. Ook belangrijk om weten, de glitters en de oogschaduw blijven echt mooi op hun plaats zitten, en je hebt geen fall-out onder de ogen.

Als eerste gebruikte ik alle kleuren uit het palette, ik bracht de paarse kleur aan over mijn volledig bewegend ooglid, de lichtste kleur ging in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw, de roze kleur bracht ik aan in mijn arcadeboog, en de donkerbruine kleur gebruikte ik voor de buitenste ooghoek. Onder mijn ogen gebruikte ik eerste de paarse kleur en nadien de bruine kleur.

Als tweede look  gebruikte ik de lichte kleur op mijn bewegend ooglid, en de paarse kleur op de buitenste ooghoek, zo tot in mijn arcadeboog. Onder het oog gebruikte ik ook de paarse kleur en een beetje van de bruine tint. Nadien werkte ik af met een zwarte eyeliner.

Ook in de collectie, en heb ik ook op mijn ogen in de look, is Mister Intense Black, een Mascara Top Coat. Ik was best benieuwd naar dit product, want het is iets helemaal nieuw. Het is ook geen typisch mascara-borsteltje, nee meer als een zwarte lipgloss of als inkt voor je wimpers, die je dan na je mascara gaat aanbrengen om je wimpers een nog intensere zwarte look te gaan geven. Het geeft inderdaad iets meer diepte aan het zwart, maar toch niet zo heel opvallend.

Daarnaast probeerde ik ook de Le Rouge Givenchy lipstick in de rode kleur Rouge Intense, een heel mooie rode tijdloze kleur. Hij bracht makkelijk aan en voelde goed aan op de lippen. Ik vond hem minder passen bij de kleuren van de oogschaduw voor mezelf, maar op zich wel een mooi rode kleur die ik zeker ga dragen op het gepaste moment.

Wat denken jullie van deze nieuwe herfstproducten, en van de ooglooks? Zijn jullie ook zo fan van de kleuren van de oogschaduw, of kies je liever niet voor roze/paars-tinten?

Givenchy Vinyl Collection
Palette Metallic Reflection - €54.50
Mister Intense Black Mascara Topcoat - €28
Le Rouge Givenchy Rouge Intense - €35.50
Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL