Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain Kiss Kiss


Ik weet het lieve lezer, het is hier heel stil geweest deze week op de blog. Er was hier vanalles aan de gang, en toen ik dacht nu heb ik een momentje om iets te schrijven, kwam er toch terug iets tussen. Maar ik maar het vandaag meer dan goed, met twee prachtige lipproducten van Guerlain Kiss Kiss, een fullsize en ook een schattige miniatuur, dus ik kon het niet laten ze samen op foto te zetten.

De kleuren lijken op foto heel erg op elkaar, maar er is toch een verschil. De fullsize versie is Orange Fizz, een warme oranje kleur. Dit kleurtje komt uit de herfstcollectie, Bloom of Rose (waar ze nu nieuw ook KissKiss Roselip hebben, een getinte lippenbalsem).
Het kleintje is Rouge Kiss, een rode kleur, die sinds vorig najaar in de collectie zit maar nog steeds verkrijgbaar is, het is ook een hele tijdloze kleur!

Hoe komt het dat een oranje en een rode kleur nu zo op elkaar lijken? Je hebt natuurlijk oneindig veel kleurschakeringen, en de Orange Fizz is een fel oranje-rood met een warme ondertoon, en de Rouge Kiss is een felrode kleur met een oranje ondertoon, dus je snapt het wel.
Als je ze echt ophebt en je vergelijkt, dan zie je wel dat de Rouge Kiss echt wel meer een rode kleur is, en is eigenlijk mijn favoriet van de twee geworden.

De textuur van lipstick is heel zacht en romig, ze verzorgen de lippen en je hebt eigenlijk het gevoel dat je geen echte lipstick ophebt, voelt heel comfortabel. Ik had de rode geprobeerd en ging toen naar de winkel, en dacht nadien, oh ja, ik had die felrode kleur nog op, maar het voelde goed en ik begin toch meer en meer voor fellere en rode lippen te kiezen :).
Je kan de kleur ook best gaan opbouwen, hoe meer je over de lippen gaat, hoe intenser de kleur. Naast een mooie kleur, geven ze ook een fijne glans af, en blijven ze best lang op de lippen zitten.
En niet alleen de kleur, maar ook de verpakking ziet er geweldig uit, ik ben fan van de KISS KISS op de lipstick zelf, en door de vorm brengen ze ook heel precies aan!!
Hier draag ik de rode kleur, Rouge Kiss, mijn camera stond wel redelijk licht maar
 zo zie je het effect wel een beetje. 

Wat denken jullie van de KissKiss lipsticks? En van de kleuren?

Guerlain Kiss Kiss - Shaping Cream Lip Colour - €38.50 (fullsize)
Verkrijgbaar in de parfumerie