Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make Up. My Story by Elke Willemen

Ik leerde Elke Willemen kennen als top make-up artist voor het merk MAC. Ik kreeg de eer ook handige tips van haar te leren en werd ook al door haar opgemaakt, maar daarnaast vond ik haar foto's altijd geweldig om te zien, de looks die ze creëerde, de plaatsen waar ze zich bevond... Ze maakte heel wat modellen prachtig, op tal van bekende internationale fashionweeks.
Onlangs liet Elke weten dat ze MAC ging verlaten, maar ze laat daarbij de make-up niet achter zich, nee hoor, ze heeft al haar ervaringen gebundeld in een eigen boek Make up. My Story, niet zomaar een make-up boek, maar hij staat boordevol tips & tricks over make-up, inspirerende make-up looks, leuke anecdotes en wijze levenslessen, want Elke vertelt ook haar verhaal over haar burn-out en de lessen die ze daaruit geleerd heeft. Het boek ligt vanaf vandaag in de winkels, dus ik vertel er graag wat meer over:

In het boek vertelt Elke vooral haar eigen verhaal, en deelt ze ook heel wat handige tips om je make-up look er stralend en passend bij jou te laten uitzien! Want, zo zegt ze, modellen zijn ook maar gewone meisjes met zorgen en problemen, met puistjes en wallen, maar er zijn heel wat interessante trucjes om er fabulous uit te zien! Laat maar komen die trucjes zou ik zeggen!!

Maar daarnaast draait het boek ook over inner beauty, hoe vind je rust bij jezelf en ga je om met stress in een gejaagde maatschappij. Ook daarbij vertelt Elke echt wel haar persoonlijke verhaal, ze schrijft eerlijk over haar burn-out, hoe ze die overwonnen heeft en ook wat ze er uit geleerd heeft.
Daarbij deelt ze vijf wijze lessen: Breathe, Slow Down, Let Go, Love Yourself, Listen to Yourself, en zegt ze te genieten van de kleine dingen in het leven.
Eén van de leuke tips die ze meegeeft, hou van jezelf, en schrijf een motiverende quote op je spiegel in de badkamer, dus bij deze Elke:

Maar ook rond make-up zelf deelt ze wijze lessen, zoals Less is More, Oefen Oefen Oefen, Blend Blend Blend, Doseer, Eet gezond en Drink Water, Let op je Omgeving en de Weersomstandigheden, en Slaap genoeg en Reinig dagelijks. (Hier lees je daarover al wat meer).

Ik ben alvast benieuwd naar meer... Wat denken jullie van dit nieuwe Make-Up boek van Elke Willemen?

Make up. My Story by Elke Willemen - €29.99
Verkrijgbaar in de boekenwinkel of online