Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: paddenstoelen, enkellaarsjes en Ariël


Ik sluit het weekend af met enkele van mijn alledaagse foto's. Vandaag mochten we een uurtje langer slapen, of hadden we gewoon een extra uurtje om te genieten van onze dag, en wij hebben het hier heel rustig gehouden. Met het winteruur die nu gestart is, is het toch stiekem al aftellen naar de kerstperiode, toch een beetje de gezelligste periode van de koude winter. Maar deze foto's zijn hier vooral volop herfst-sfeer, met een herfstoutfit, herfstproducten, paddenstoelen en mijn favoriete enkellaarsjes.  
Voor mijn zoontje zijn verjaardagsfeestje koos ik voor een herfstige outfit, met een lange rok (mijn allereerste, ik dacht altijd dat het mij niet stond, maar ben toch blij dat ik hem gekocht heb), gecombineerd met een gebroken witte top met kant (oké eigenlijk is het een kleedje maar dat zie je helemaal niet, toch), en herfstkleuren in mijn make-up.

Ik mocht vorige week deze nieuwe producten van Caudalie ontdekken, Resveratrol, ik gebruik heel vaak producten van Caudalie merk in mijn routine, dus ik ben heel erg benieuwd! Ik vertel jullie er snel meer over. 

Mijn collectie Tsum Tsums werd eindelijk uitgebreid met Ariël, ik was er al zo lang op aan het wachten, en het was een superleuke verrassing toen ik zag dat ze eindelijk beschikbaar was in de Disneystore. Ik was Daisy vergeten op foto zetten, en we hebben ondertussen ook al een Spider-Man Tsum Tsum erbij, dus we hebben al een mooie, complete toren. 

In de herfst draag ik vooral zwarte enkellaarsjes. Ik koop er elk jaar wel een paar bij, en toen ik ze eens allemaal bij elkaar zette, zag ik dat het toch al best een collectie is. Maar de ene is met veters, de andere met een sleehak, er is een paar met glitters, een wat stoerder paar en ook een paar hele hoge, dus ze zijn echt allemaal verschillend, en ja ik draag ze allemaal ;)

Star Wars is helemaal in met de komst van de nieuwe film, ik vond deze cornflakes in Stonemanor, superleuk toch (en de balpen past er perfect bij, komt trouwens ook van de Disneystore)

Mijn handtas kreeg een herfst-update, met een herfstig kleurtje voor de lippen van Dior, een nieuwe lippenbalsem van KenzoKi, een handcrème van Kiehl's, een anti bacteriële gel van bath and body works in Pumpkin Frost, en ook leuk én nieuw, de heerlijke geur La Petit Robe Noir van Guerlain komt in een superleuke Purse Spray.

Enkele weken terug ging ik met de lieve Julie naar Brussel, we mochten de nieuwe olie van La Mer gaan ontdekken (meer hierover lees je hier), nadien gingen we de kerstcollecties van Guerlain & Givenchy gaan bekijken (daarover later meer), en tussendoor maakten we deze leuke foto met de ondergaande zon. 
Vorige zondag gingen we voor een herfstwandeling in een bos in de buurt. We waren samen met vrienden en hadden echt een superleuke tijd! We gingen op zoek naar de mooiste paddenstoel, en vonden enkele mooie exemplaren. 

Omdat ik stiekem toch al een beetje aftel naar kerst, was ik zo blij dit kerstpakketje van Lush te mogen ontvangen vrijdag. Ik toon jullie later wat erin zit, maar voorlopig droom ik toch al van mistletoes, kerstbomen, candy cane's maar ook heerlijk geurende badjes vol schuim!

Zitten jullie al een beetje in de kerstsfeer, of toch nog volop herfst? En hebben jullie genoten van het extra uurtje vandaag? xx