Mogelijk gemaakt door Blogger.

Halloween party met Lush


Tijdens de herfst en winter is het zoveel leuker om uitgebreid te douchen of in bad te gaan, de dagen worden korter en het wordt kouder, dus dat zorgt dan toch voor een gezellige sfeer. Om het nog fijner te maken, kan je ook kiezen voor echte thema-producten, en dan ben je bij Lush aan het juiste adres.
Hun kerstcollectie is altijd mijn favoriet en eentje om naar uit te kijken, maar ook bij de Halloween-producten zijn er heel wat fijne dingen. De winterproducten liggen sinds vorige week in de winkels, en omdat Halloween nu toch wel dichterbij komt, zet ik graag enkele producten in de kijker.

Ik toon jullie vandaag vier producten, namelijk de meest opvallende en mooie is de Sparkly Pumpkin Bubble Bar, maar er is ook Nightwing Shower Jelly, Lord of Misrule bath bomb & Shower Cream.
Zowel genieten in het bad als onder de douche dus, jeej! Neem snel een kijkje:

De Sparkly Pumpkin (€5.95) is een bubble bar (voor wie het product nog niet kent, het is een product voor in bad, je verkruimeld een beetje onder lopend water, en je krijgt een heerlijk ruikend schuimbad), en zoals de naam het al zegt, en je natuurlijk ook heel opvallend kan zien, het is een glinsterende pompoen. Hij ziet er echt supermooi uit vind ik! Hij ruikt ook heel lekker, het is een kruidige fruitgeur, met jeneverbes en limoen. Het bad is zo gezellig en schuimend en je huid nadien heerlijk zacht en ruikt geweldig!

Naast een pompoen ook een iets meer scary uitziend Halloween-item, namelijk de Nightwing (€6.95), een shower jelly in de vorm van een vleermuis. Het is een fruitig-zoete gelei voor onder de douche, met aloë vera voor een zachte huid en verfrissend limoensap. Hij is nogal glibberig, ik had eerder al een shower jelly van Lush maar vond het niet altijd zo handig. Ik gebruikte hem vaak dan met de jelly nog in het potje en dan draaide ik het omgekeerd op mijn washandje en bewoog ik wat heen en weer om schuim te maken.

Dan zitten er nog twee groene producten in de collectie, beide dragen de naam Lord of Misrule en bevatten dan ook dezelfde geur. Een Bath Bomb, die eerst een groene kleur geeft aan het water maar nadien veranderd in een roze-rood kleurtje. Er komt een kruidige geur vrij met zwarte peper, patchouli en vanille, heel relaxerend. De huid voelt ook heel zacht aan nadien, wat altijd een pluspunt is, zo hoef je geen bodylotion te gaan smeren en blijft de geur ook langer hangen, een aanrader!

Daarnaast is er dus ook een Shower Cream (€8.50) beschikbaar van Lord of Misrule, dezelfde heerlijke geur maar dan voor onder de douche. Het is een douchecrème, dus iets minder schuim dan een gewone douchegel, maar wel veel meer voedend, wat ik wel heel fijn vind. Hij heeft ook een heel mooie diepgroene kleur, met een beetje shimmer erin. Wel opletten, hij is redelijk lopend, dus voorzichtig bij het gebruik.

Wat denken jullie van deze leuke Halloween producten van Lush? Kiezen jullie al voor een uitgebreid bad/douche-moment?

Lush Winter - beschikbaar sinds 2 okt 2015
Verkrijgbaar in de Lush winkels (Gent, Antwerpen en Brussel)