Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bye bye droge huid dankzij Ultra Doux


Bij een nieuw seizoen, heeft je huid ook nood aan een andere routine. Bij de herfst is het duidelijk merkbaar dat de huid droger wordt, dankzij koudere temperaturen, verwarmingen die overal opstaan... Ultra Doux heeft dat goed begrepen, en verrijkt zijn assortiment met lichaamsverzorgingen op basis van zijn bekendste ingrediënten: honing, olijfolie, arganolie en camelia. Voor iedereen wat wils dus volgens geur, maar ook volgens product, kijk snel even mee:

Het gamma krijgt maar liefst zes nieuwe producten, allemaal voedende, hydraterende producten die de huid extra gaan verzorgen en beschermen. Er zijn drie nieuwe geuren, met daarbij elk twee producten, van een bodymilk en een body butter tot een droge olie en een onder de douche bodymilk.

De producten met Argan en Camelia (de producten met de beige kleur) zijn geschikt voor de droge huid. Daarin vind je een hydraterende bodymilk en een onder de douche bodymilk met sublieme oliën. De bodymilk voor onder de douche heb ik al heel vaak gebruikt, de geur is zo aangenaam en de textuur van het product is zo makkelijk, ik vind hem eerlijk de beste bodymilk voor onder de douche die ik al gebruikt heb.

De producten met de honing (de producten met de oranje kleur) zijn geschikt voor de extra droge huid. Daarin vind je een herstellende bodymilk en een intens herstellende butter. Deze producten hebben echt een heerlijke geur, mijn favoriet van de drie, al is dat heel moeilijk kiezen, want ze ruiken allemaal heel goed.


De producten met mythische olijven (de producten met de groene kleur) zijn geschikt voor de zeer droge huid. Daarin vind je een voedende bodymilk en een droge sublimerende olie. De olie is echt heel aangenaam in gebruik, helemaal niet vettig maar toch voedend.

Mijn lichaam voelt zacht en gevoed aan bij het gebruik van deze producten, de geuren zijn allemaal heel aangenaam, dus ik zou zeggen kijk een beetje naar wat jouw lichaam nodig heeft, en welke geur jouw favoriet is, om te weten welke het beste bij jou past! Maar ik kan je wel zeggen, je hebt er sowieso eentje nodig deze herfst/winter, want ze zijn zo goed!!

Wat denken jullie van deze producten? Welk product/geur heeft jouw voorkeur?

Ultra Doux Body
Prijzen tussen €4.49 en €4.99 (olie kost €7.99)
verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuizen, ...