Mogelijk gemaakt door Blogger.

Klaar voor #myvitabreak


Vanaf 2 november gaat #myvitabreak van start, een nieuwe actie van Vitalinea Plus van Danone die je de hele maand november meeneemt naar een gezonde levensstijl. En ze doen dat niet zomaar, maar ze trommelden een hele hoop bloggers, waaronder mezelf, op om mee te werken en hun ervaringen te delen. Je kan die ervaringen dan volgen via de hashtag #myvitabreak en op de website www.vitalinea.be. Vandaag al wat meer info zodat jullie weten wat te verwachten:

De #myvitabreak challenge wordt echt wel heel leuk, en is handig voor iedereen. Zoals we wel weten is het niet altijd makkelijk om je privéleven te combineren met een job of studie, en daarnaast dan nog eens te gaan sporten of te zorgen voor een gezonde voeding.
Met deze actie krijgen we voor de komende vier weken elke dag een uitdaging, die ons helpt en inspiratie geeft om het net wel allemaal iets makkelijker en haalbaarder te maken, en het is echt wel meer dan gewoon de Vitalinea Plus als tussendoortje. De bedoeling is dan ook dat iedereen inspiratie kan opdoen om zelf aan de slag te gaan, en zo allemaal samen te zoeken naar een goed evenwicht tussen gezonder eten, beweging, beter slapen, ontspanning enz.

Voor elke week kregen we een leuk survivalpakket, met daarin ook de dagelijkse 'opdrachten' van de week. Ik probeer per dag de opdracht, én mijn uitvoering natuurlijk, op instagram (volg mij via @PetraCupcake) te delen, met daarbij de hashtag #myvitabreak (als je erop klikt kan je dan ook alle foto's van alle deelnemers bekijken en zo meer inspiratie opdoen), en ik zal ook wekelijks een overzichtje plaatsen op de blog.
Ik heb al eens gepiept naar de opdrachten van deze week, en er zitten heel wat leuke dingen bij (ook enkele uitdagingen, aaahhh), dus ben je benieuwd wat het wordt en hoe ik het er vanaf breng, hou dan zeker mijn instagram in de gaten de komende weken!

Kijken jullie er ook al naar uit?