Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een winters pakketje van Neutrogena Dermatologics!


Vandaag heb ik voor jullie nog eens een superleuke winactie klaarstaan! Het wordt kouder, natter, we hebben zelf al de eerste sneeuw gehad. Ik merk het vooral aan mijn handen die droger beginnen te worden wanneer de winter in zicht is. Een handcrème is dus sowieso iets wat ik altijd bij me in de buurt moet hebben. En als jullie ook last hebben van droge handen, heb ik goed nieuws, ik mag van Neutrogena Dermatologics een leuk pakketje weggeven aan één van de lezers van Sprinkles on a Cupcake, met daarin de nieuwste hydraterende handcrème, een gastendoekje met lichtblauwe sterren van Ikea en een supermooi toilettasje.

Neutrogena heeft zijn Dermatologics gamma een update gegeven voor deze winter, met nieuwe verpakkingen, een nieuw logo en nieuwe namen. Deze is de Geconcentreerde Hydraterende handcrème, een soort van gel die zich in je handen omvormt tot een crèmige formule. Hij trekt heel snel in in de huid, als je er niet te veel van gaat gebruiken, en maakt mijn handen direct zacht en gevoed.

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje?
- Deel een foto op instagram of facebook van wat jouw idee is van winterse schoonheid, dat kan zijn een prachtig natuurlandschap, een winterse nail art, een leuke muts, ... alles is mogelijk. Gebruik daarbij de hashtag #NeutrogenaWinterBeauty.
- Tag mij zeker als je de foto op instagram plaatst (@PetraCupcake), of plaats de foto op mijn facebookpagina, zodat ik zeker alle foto's terugvindt.

De wedstrijd loopt tot 7 december 2015, middernacht. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via de foto. Veel succes!

Edit: Deze winactie is afgelopen, de winnaar kreeg een reactie op zijn foto!