Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dermalogica: Skin Kit - Normal/Oily


Ik vertelde jullie eerder al over de nieuwe Dermalogica Concept Space in Gent, een hele mooie winkel waar je niet enkel de fijne producten kan shoppen, maar je ook langs kan gaan voor een Face Mapping, een grondige huidanalyse, en aan de Skin Bar de producten ook effectief kan uitproberen. Daarnaast kan je ook een bezoekje brengen aan de MicroZone, waar je korte huidbehandelingen kan laten uitvoeren.Maar vandaag heb ik het even over enkele van hun producten, want na mijn bezoekje kreeg ik een Skin Kit mee naar huis, een superhandig setje waarbij je producten volgens jouw huidtype in miniatuur kan gaan uitproberen.

Na de Face Mapping kwam er voor mijn huid uit dat ik best een vette huid heb, maar ook met normale tot droge zones. Ik vond dat heel handig om te weten, zodat ik weet waar ik extra moet gaan hydrateren en waar iets minder, of met een ander product.
Zo een Skin Kit kan je dus kopen in de winkel, en is handig om de producten eerst eens uit te proberen, zodat je weet of je wilt verdergaan met een fullsize nadien. Je hebt verschillende setjes, nl. Oily, Normal/Oily, Normal/Dry en Dry.
Ik heb dus het Normal/Oily setje, met daarin de Special Cleansing Gel, de Multi-Active Toner, de Skin Prep Scrub, de Active Moist en de Total Eye Care.

De Special Cleansing Gel is een zeepvrije, schuimende gel om de huid te gaan reinigen, die gebruik ik in combinatie met de Skin Prep Scrub, een gezichtsscrub om dode huidcellen te gaan verwijderen en zorgt voor een gladde huid (gebruik ik dus voor of na het wassen).

Na het wassen spray ik met de Multi-Active Toner over het gezicht, voor extra hydratatie en om de huid te gaan kalmeren. Nadien gebruik ik de Active Moist , is een olievrije moisturizer voor de vochtarme, lichtvette huid, en de Total Eye Care, een oogverzorging die donkere kringen gaan camoufleren en zwelling gaat verminderen.

Ik ben dol op de producten, ze voelen heel fijn aan en zijn heel makkelijk in gebruik. Mijn huid reageert er ook positief op. Mijn favorieten zijn toch wel de Cleaning Gel, en de Total Eye Care, werkt heel verhelderend onder mijn ogen.
Verder ben ik nog benieuwd naar de Precleanse, de Overnight Clearing Gel, de Breakout Control en de andere oogverzorgingsproducten.
Hebben jullie nog favorieten van Dermalogica? En wat denken jullie van zo een Skin Kit?

Dermalogica Skin Kit - Normal/Oily
€42.25 - verkrijgbaar in de Dermalogica winkels of online