Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hollywood Waves


Wie wilt er nu niet een echte Hollywood look, de glamoureuze krullen of het perfect golvend haar zoals die van de sterren. De nieuwe lijn van L'Oréal Professionnel, Hollywood Waves, belooft dit alvast! Laten we ons natuurlijk geen illusies maken, gewoon enkele producten in je haar doen, gaan je zeker geen Hollywood kapsel geven, maar de bedoeling is wel dat ze golvend en krullend haar gaan voeden, vorm en glans gaan geven en daarbij het haar er dus stralender te laten uitzien. Wat meer info:

De nieuwe lijn Hollywood Waves is een stylinglijn voor perfecte golven en krullen. Krullend haar is vaak kwetsbaarder, droger, gaat sneller kroezen, dof en is moeilijk te stylen, daarvoor bracht L'Oréal Professionnel deze lijn op de markt, om te zorgen voor luchtige krullen, een stralende glans en heel wat zachtheid. Dat doen ze met vier producten: Siren Waves, een elasto-definitiecrème, Waves Fatales, een vormgevende gelcrème, Sweetheart Curls, een Bi-Fase Serumspray en Spiral Queen, een voedend schuim. Deze vier producten bevatten Elastine, die zorgt voor hydratatie, luchtigheid en veerkrachtige krullen, en Verzachtend Polymeer, die krullen zachtheid, voeding en glans brengt, zowel natuurlijke krullen als die met de krultang of krulspelden.

Ik probeerde twee van deze producten uit, de Sweetheart Curls en de Spiral Queen. Ik heb geen krullen van mezelf, maar probeer wel vaak, zonder al teveel werk, wat golven in mijn haar te brengen. Meestal breng ik na het douchen wat mousse in mijn haar alvorens het te drogen en doe ik het nadien in een dotje, en sta ik 's morgens op met golvend haar.
Ik gebruikte dus als eerste de Spiral Queen, een voedende mousse die helemaal niet zwaar aanvoelt maar het haar wel gaat fixeren. Nadien gebruikte ik de Sweetheart Curls, een serumspray die bestaat uit twee fasen (dus goed schudden voor gebruik), over het hele haar. Het is een hele lichte spray die zorgt voor luchtige krullen. Nadien dus drogen en in een dotje, en dit was het resultaat:

Ik denk dat deze producten heel fijn zijn als je al krullen van jezelf hebt om ze echt veel mooier te laten uitkomen, maar ook zoals in mijn geval om meer golven in je haar aan te brengen. Het haar voelt sowieso aangenaam en gevoed door deze producten, en daarnaast ruikt het ook heerlijk. Nog een pluspunt, de producten staan ook heel leuk in de badkamer, want met hun combinatie van roze en goud, geven ze toch echt wel wat een Hollywood feeling!
Wat denken jullie ervan?

L'Oréal Professionnel - Hollywood Waves
Spiral Queen - 200 ml - €18.20
Sweetheart Curls - 150 ml - €18.20
Verkrijgbaar in de salons van L'Oréal Professionnel