Mogelijk gemaakt door Blogger.

Drie herfstlooks met Dior Cosmopolite


Bij het uitkomen van de eerste herfstcollecties, was ik meteen dol op het Dior lakje Cosmopolite die ik toen onmiddellijk op de blog gedeeld heb. Vandaag is het tijd om de rest van deze prachtige collectie eens op een rijtje te zetten. Ik toon jullie daarbij enkele mooie stuks uit de make-up collectie van Dior's Cosmopolite, en maakte drie ooglooks, neem dus snel een kijkje als je benieuwd bent:

De herfstcollectie van Dior is een heel veelzijdige collectie, je kan kiezen voor welke look je wilt gaan, heel uitgesproken of net wat ingetogen. De producten zijn gemaakt om te gaan experimenteren en dat vind ik net zo leuk. Heel wat toffe kleuren ook, met paars en roze, en ook glans mag niet ontbreken. Vooral de ogen mogen eruit springen, kleur op de wangen wordt niet vergeten, en de lippen worden heel zacht gehouden, een perfecte combinatie voor mezelf.

Als eerste waar ik heel benieuwd naar was, was de Diorblush Cheek Stick. Ik vind het superhandig om een blush in stickvorm mee te hebben in mijn handtas, die zijn zo makkelijk om je make-up bij te werken tijdens de dag. Deze is in de kleur Cosmopolite Pink, een heel opvallend roze die je best niet te intens aanbrengt maar gewoon gaat opbouwen. Je kan een veeg je op je wangen aanbrengen en opsmeren met je vingertoppen of een brush, maar ik ga soms ook gewoon met mijn vingertoppen over de blush zelf en dan breng ik die zo aan.

Daarnaast is de blush perfect te combineren met een mooie highlighter die je erboven aanbrengt. In deze collectie vind je de Diorskin Nude Cosmopolite, een verhelderend gezichtspoeder. Je kan hem dus over je gehele gelaat aanbrengen met een luchtige wreef, maar ook meer intens op de plaatsen waar je het gezicht wilt gaan oplichten. Ik bracht hem aan op mijn jukbeenderen, op mijn neusrug, boven mijn lip en onder mijn wenkbrauwen. Geeft een subtiel maar mooi resultaat.

Nog één van mijn favoriete producten, zijn lipproducten met een hele lichte kleur. De Rouge Dior in Voyageuse en de Dior Addict Fluid Stick in Avant-Garde uit deze herfstcollectie zijn dan ook aanraders als je zelf van nude-tinten houdt. De Voyageuse is een heel zachte lipstick, die fijn en romig aanvoelt op de lippen. De Avant-Garde is een Fluid Stick, dus zorgt voor pigment en glans ineen, de kleur zet echt je eigen lipkleur heel mooi in de verf, ik had schrik dat hij iets te donker ging zijn, maar hij is echt heel mooi en natuurlijk.
Vlnr: Voyageuse - Avand-Garde - Diorskin nude Cosmopolite - Diorblush Cheek Stick

En voor de ogen is er nu een Fluid Shadow, heel wat kleur én glans die lang houdt. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Deze is het prachtige paars, Cosmic. Het is dus een hele lichte vloeibare oogschaduw, die snel droogt en rijk is aan pigmenten. Als je wat met de kleur wilt gaan spelen, moet je wel snel te werk gaan. Je kan hem direct op het oog aanbrengen, ik heb ervoor gekozen de kleur eerst op mijn hand aan te brengen en dan met een sponskwastje aan te brengen op mijn oog. Enkel en alleen deze kleur aanbrengen vond ik een beetje te opvallend, maar ik combineerde het nog met de lichtste kleur en de donkerste kleur uit het palette, en waauw, wat een mooie look!
Je kan deze Fluid Shadow ook als eyeliner gaan gebruiken door het met een dun penseeltje aan te brengen.

Als laatste toon ik jullie het 5 Couleurs oogschaduwpalette in Cosmopolite. Vijf prachtige oogschaduwtinten met groen, paars, roze en zilver. De lichtroze kleur is een heel zachte matte tint, perfect als basiskleur in elke ooglook. Als donkere kleuren heb je een paars-bruine tint en een mosgroen, daarnaast is er nog een shimmery paars-rode kleur. In het midden vind je een koel zilveren tint, een overspray van fijne zilveren glitters en daaronder een mooie zilver-witte kleur.
Ik vind de kleuren heel mooi en heb ze al veel gebruikt, zowel samen als apart.
Vlnr: Fluid Shadow in Cosmic - 5 Couleurs Cosmopolite

Een eerste look, hierbij heb ik alle kleuren uit het palette Cosmopolite gecombineerd. De lichte kleur bracht ik aan op mijn volledig bewegend ooglid, tot onder de wenkbrauw. De paars-bruine kleur bracht ik aan op het buitenste deel van mijn bewegend ooglid tot in de arcadeboog, die ik mooi ging blenden met de paars-rode tint die ik in de aracadeboog zelf aanbracht. De donkergroene kleur bracht ik onder mijn oog aan, en de zilveren tint in mijn binnenste ooghoek. Ik werkte af met eyeliner en mascara.
Op mijn lippen droeg ik Voyageuse met daarover de fluid stick in Avand-Garde.

Voor de tweede look gebruikte ik enkel drie kleuren uit het palette, namelijk de groene kleur en de twee lichte kleuren. Ik begon met stap één van de vorige look, namelijk de lichtroze kleur aanbrengen op mijn volledig bewegend ooglid, tot onder mijn wenkbrauw. De groene kleur bracht ik aan op het buitenste deel van mijn bewegend ooglid, tot in de arcadeboog. Met een fijne kwast ging ik de kleur ook iets donkerder aan de wimperrand gaan aanzetten, en bracht ik de kleur ook onder mijn oog op. Nadien bracht ik de witte kleur op de binnenste ooghoek en het binnenste deel van mijn bewegend ooglig aan, en ging ik met de zilveren shimmers over mijn volledig bewegend ooglid.
Op mijn lippen droeg ik Rouge Dior in Voyageuse.

Voor de derde look maakte ik gebruik van de Fluid Shadow, die oh zo mooie paarse kleur. Ik bracht deze op mijn bewegend ooglid aan, het felst in het midden. Met de witte kleur van het palette ging ik de binnenste ooghoek wat gaan aanzetten, en met de donkerpaarse kleur de buitenste hoek tot in de aracadeboog. Onderaan bracht ik ook de donkerpaarse/bruine tint aan.
Op mijn lippen droeg ik de fluid stick in Avand-Garde. Bij alle looks had ik ook de Diorblush Cheek Stick op, en het verhelderend gezichtspoeder als highlighter.

Oef, lang artikel geworden, hopelijk hebben jullie tot onderaan gevolgd, en hebben jullie misschien wat inspiratie opgedaan om zelf aan de slag te gaan. De tweede look heb ik deze week alvast veel opgehad, de derde look is ook een favoriet en zeker een mogelijke winner voor de feestdagen! De kleuren zijn in het echt trouwens iets feller dan op foto, heb ik nu altijd voor.
Wat denken jullie van de kleuren, en van de looks?