Mogelijk gemaakt door Blogger.

Caption Nail Polish - Crazy & I like it


Een nagellakje van het merk Caption met de naam 'Crazy & I like it', dat moest ik toch eens uitproberen. De kleur is trouwens ook helemaal geschikt voor herfst en winter, een donker kleurtje met heel wat glans en kleurschakeringen. Ik gebruikte deze lak samen met de base- en topcoat, die allemaal de lacQ3-technologie bevatten, een combinatie tussen nagellak en gelnagellak. Wat meer info:

De producten van het merk Caption bevatten dus de lacQ3-technologie, die zorgt ervoor dat een gewoon ogende nagellak zo hard wordt als gel zonder gebruik van een lamp, touch dry is binnen de twee minuten, dekt in één laag en een spiegelglans en strakke finish bevat die minstens 9 dagen blijft.
Ze hebben daarbij liefst 60 kleuren ter beschikking, 18 effects, een basecoat, een gewone en een matte topcoat en dry drops. Deze kleur is dus Crazy & I like it, een donkerpaarse/aubergine kleur, waar je heel wat verschillende tinten in ziet naargelang het licht.

De producten zelf zijn heel makkelijk in gebruik, eerst een laagje van de basecoat (die de nagels ook sterker en gezonder gaan maken), nadien één laagje van de kleur en daarna de topcoat erover. De topcoat mag direct na het lakken aangebracht worden, en zorgt voor een mooie glans. Mijn nagels waren direct mooi gedekt en droogden best snel. Maar het meest stond ik versteld van het feit dat de kleur inderdaad wel lang mooi blijft op de nagels. Ook het eraf halen ging heel vlot met een gewone nagellakremover, dus ik ben best benieuwd naar meer kleurtjes!

Wat denken jullie van deze Caption nagellak? Gaan jullie al voor donkere tinten op de nagels?

Caption nail polish - Crazy & I like it
€16.95 - verkrijgbaar oa op caption.nl