Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nivea Hair & Body


Vandaag neem ik eventjes de tijd om enkele toppers van Nivea op een rijtje te zetten (naast hun bekende blauwe pot natuurlijk, die blijft een top-favoriet, zeker met deze kouder wordende dagen).
Voor het haar vind je enkele nieuwe items in het Nivea gamma, de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner, maar ook voor de mannen lanceert Nivea Men een nieuwe shampoo met actieve houtskool, de Active Clean, en Gel Styling Cream. Daarnaast kregen de Hair Styling producten een nieuwe formule en look, en zet ik ook nog eens de Body Lotion/Milk voor onder de douche op een rijtje.

De Nivea Repair & Targeted Care shampoo en conditioner gaan haarproblemen gaan aanpakken. Verzwakt haar, beschadigde puntjes, ... gaan ze doelgericht gaan herstellen, dankzij de Kera Detect technologie.
Die technologie werkt als een magneet om beschadigde haarzones te gaan opzoeken en op die manier daar waar het nodig is het haar gaat herstellen, versterken en beschermen. Oa. dankzij het Repair Active ingrediënt (zoekt de beschadigde haarzones), panthenol (gaat het haar diepgaand voeden en van binnenuit versterken) en peptiden (hechten zich aan het haaroppervlak en beschermen zo het haar).

De verpakking van het Nivea Hair Care en Styling gamma kreeg trouwens een volledige make-over, ze hebben nu een meer strakke en moderne look, maar ook de formule werd aangepast. De Styling producten kregen een update met Nutri-Essence op basis van macadamia olie, die gaan de verzorgende en beschermende eigenschappen van de producten gaan versterken, zoals oa. bij de Styling Spray en Mousse.

Nivea Men
lanceert dan weer de Active Clean shampoo met actieve houtskool, een echte mannenshampoo. De houtskool is een natuurlijk ingrediënt, dat heel krachtig en zuiverend is, met een enorm absorptievermogen. Deze shampoo trekt dan echt onzuiverheden aan, zoals bv. resten van haargel, wat ideaal is voor de heren. Mijn vriend is alvast fan, zowel van de werking van het product als de geur.
Nog nieuw voor de heren, is de Gel Styling Cream, een stylingproduct dat het haar fixeert maar het toch soepel houdt en het ook een natuurlijke en mooie glans geeft. De bedoeling van het product is dat het haar niet stijf wordt, zodat mannen tijdens de dag hun look makkelijk kunnen veranderen. Voor mijn vriend zijn kapsel kiest hij toch liever voor een iets meer fixerend product, al is deze heel aangenaam in gebruik.

Daarnaast wil ik ook nog eens graag de onder de douche body-producten in de kijker zetten, de producten zijn zo aangenaam en het gamma is al heel uitgebreid met heel wat aangename geuren.
Zo zijn er twee body lotions voor onder de douche, geschikt voor de normale huid. Je kan kiezen uit de Q10 Plus, met menthol extract, voor een verstevigend effect, en met Zeemineralen, die heel hydraterend werkt.
Dan heb je ook de body milk voor onder de douche, geschikt voor de droge huid. Verkrijgbaar met Amandelolie, de donkerblauwe fles, die de heerlijke typische nivea-geur heeft en heel verzorgend gaat werken, met Honing, met Cacao Boter en met Shea Boter.

Het product is heel aangenaam en makkelijk in gebruik, je hoeft je na het douchen niet meer in de kou staan insmeren met een bodylotion, deze gebruik je gewoon onder de douche. Na het wassen insmeren met deze, gewoon afspoelen, afdrogen en nadien aankleden. De huid voelt zacht en verzorgt, en ruikt heerlijk. De producten zijn allemaal heel fijn, je kiest afhankelijk van jouw huidtype en jouw favoriete geur! Ik ben fan van de Amandelolie, al is die met Honing en die met Shea Boter ook heel erg fijn!

Wat denken jullie van deze producten? Heb jij een favoriet Nivea product?

Nivea Repair & Targeted Care - shampoo & conditioner - €3.39/st.
Nivea Men Active Clean - shampoo - €3.29
Nivea Men Gel Styling Cream - €4.29
Nivea Onder de douche - vanaf €5.99