Mogelijk gemaakt door Blogger.

Revlon Photoready Concealer 002 Light


Ik was al langer benieuwd naar het Amerikaanse merk Revlon. Jammer genoeg is dat in ons land heel moeilijk te verkrijgen, maar gelukkig bestaat er ook zoiets als webshops. De Nederlandse webshop Parfumania verkoopt als één van de weinige dit merk. Ik heb al veel goeds gelezen over de Photoready foundation, maar ik was ook heel erg benieuwd naar de concealer uit dit gamma aangezien die heel wat positieve reviews krijgt op het internet (ja ik doe op voorhand mijn research;)), en dus zo probeerde 002 light uit.

De Revlon Photoready Concealer zorgt volgens Revlon zelf voor 'a flawless, airbrushed appearance in any light'. Hij gaat donkere kringen en kleine imperfecties gaan verbergen, en is beschikbaar op de Parfumania website in drie kleuren, 002 light, 003 light medium en 004 medium. Deze is dus de light versie, ik heb een redelijk lichte huid, maar zeker voor onder mijn ogen mag het echt wel nog een tintje lichter zijn. De kleur is echt perfect.

Van bij het eerste gebruik was ik fan van het product, door de vorm kan je hem heel handig aanbrengen, ook op kleine rode vlekjes ed., en hij is heel makkelijk te blenden, wat ik doe met concealer brush. Hij geeft een mooi natuurlijk resultaat terwijl de dekking toch heel goed is. Daarnaast blijft het resultaat lang houdbaar, en gaat het product zich niet in de fijne lijntjes gaan ophopen.

Nu ben ik nog meer benieuwd geworden naar de Photoready foundation. Wat denken jullie van dit product? Hebben jullie zelf al producten van het merk Revlon? En wat is jouw favoriete concealer?

Revlon Photoready Concealer 002 light
Verkrijgbaar bij Parfumania.nl - €10.95

Post in samenwerking met Parfumania