Mogelijk gemaakt door Blogger.

Giftbox Gent: Wander&Co x Gaspard


Op zoek naar een leuk kerstgeschenkje, toffe kinder- en interieurspulletjes, of gewoon iets superleuks voor jezelf, dan moet je in december in Gent zijn! Meer bepaald in de Bennesteeg 12, daar hebben naar de webshops Wander & Co en Gaspard een echt winkeltje geopend, Gift Box Gent, waar je al hun spulletjes in real life kan bewonderen en ook aankopen natuurlijk.
En niet alleen shoppen is mogelijk, je kan er ook superleuke workshops gaan volgen of op zondag genieten van een heerlijke brunch.

Ik trok zondagavond al eens naar Gent om een kijkje te gaan nemen naar de Gift Box, en waauw, het ziet er supermooi uit! De inrichting is zo mooi, en de spulletjes zijn echte toffe hebbedingen. Zoals jullie misschien wel al weten, ben ik een grote Wander & Co fan, ik heb hier thuis al enkele spulletjes staan uit de webshop (deed er onlangs nog een bestelling), maar kon het nu ook niet laten om wat mee te nemen naar huis. Zoveel leuke interieur spullen, toffe kaartjes en posters, grappige Eva Mouton spullen (we kochten alvast al enkele magneten), ...
De Gaspard webshop kende ik nog niet, ze hebben er vooral baby- en kinderspulletjes, hele leuke kleertjes, kinderkamerdecoratie, die ook gewoon in huis gebruikt kunnen worden, en leuke hebbedingen. The little guy koos er een superleuk boekje uit '32 ways to dress a cat activity book'.

Daarnaast is er ook een heuse Confetti Bar van Confettilab, waar je dus je eigen confettimix kan gaan samenstellen. Je krijgt een lege Push-Pop die je kan gaan vullen met confetti naar keuze. Wanneer je deze wilt gaan gebruiken, haal je het deksel eraf en duw je de staaf naar boven! Hello confetti!! Superleuk voor met de komende feestdagen...

De Gift Box winkel zelf is dus te vinden in de Bennesteeg 12 te Gent (zijstraat Veldstraat), en je kan er terecht van dinsdag tot zondag van 10u tot 18u om er gezellig te gaan snuisteren.
Zoals ik eerder al zei, je kan er ook op zondag terecht voor een brunch in samenwerking met Atelier Des Fêtes, de menu-kaart klink alvast heel veelbelovend. Maar ook op andere dagen kan je terecht voor leuke workshops, zoals een illustratieworkshop met Tinneke Segers, Eva Mouton of Fatinha Ramos, workshop plantenhangers maken, workshop fotografie voor bloggers of smartphone fotografie, beide met Kelly Steenlandt.
Meer info ivm data en inschrijvingen vind je hier.

Wat denken jullie van dit superleuk initiatief? Gaan jullie eens een kijkje nemen, ik raad het alvast aan!!

Gift Box Gent
Bennesteeg 12
9000 Gent
Di-Zon 10u-18u