Mogelijk gemaakt door Blogger.

Benefit - Get your party on!


Zijn jullie al helemaal klaar om oudejaarsavond te gaan vieren? Nog een klein beetje voorbereiding, nog enkele cadeautjes en voor mij mag het dan eindelijk zo ver zijn! Klaar om 2016 te starten en te genieten van het alweer uitkijken naar de lente en zomer!
Bij oud en nieuw horen hier bij ons ook cadeautjes en natuurlijk ook een feestlook, waarom beide niet combineren, met een leuke partyset van Benefit! Ze hebben zo een toffe setjes, ideaal nog om cadeau te doen, of aan te kopen met misschien een cadeaubon die je ontvangen hebt!
Ik toon jullie graag de inhoud van Get Your Party On, die enkele toppers van Benefit bevat maar er ook heel leuk uitziet!

Het is een superleuke partytin, die kan draaien zodat er verschillende afbeeldingen tevoorschijn komen, allemaal heel feestelijk en in de leuke retrosfeer die we kennen van Benefit!
Hij bevat vier fullsize producten, bestsellers eigenlijk, dus je kan er helemaal niet fout mee gaan! Je vindt er de They're Real! Mascara, de Hoola Bronzing Powder, de High Beam highlighter en de Gimme Brow medium/deep.

De They're Real! Mascara is al jaren hun topfavoriet dus ik was er zo benieuwd naar! Ik gebruikte eerder al de RollerLash Mascara van Benefit, maar deze topper had ik nog niet geprobeerd! Nog een nieuwtje, ze komen ook vanaf 2016 met een Tinted Primer in dit gamma! Ik combineerde beide en ben supertevreden met het resultaat (een volledige review volgt later zeker nog).

De Hoola Bronzing Powder gebruik ik al jaren. Zo heb ik hem zelf ook al in een aparte verpakking en vorig jaar kocht ik ook een setje met daarin de zes top-blushes, waar deze ook bijzit! Het is een matte bronzer, wat zo handig is om te gaan shapen en je gezicht echt wat warmte bij te brengen zonder heel wat shimmer.
De High Beam Highlighter zorgt dan weer voor extra glow, op de juiste plaatsen. Ik had er ook al veel over gehoord maar nog niet zelf gebruikt, maar waauw, wat een prachtige highlighter is dit! Nog een nieuwtje, volgend jaar komt er ook een matte highlighter uit van Benefit, yep je hoort het goed! Ik kon hem in preview al eens bekijken, maar ben best benieuwd om hem eens uit te proberen.
Als laatste product, de Gimme Brow in Medium/Deep, is een wenkbrauwgel, die de wenkbrauwen in shape brengt maar ook wat gaat bijkleuren zodat ze er mooi, egaal en voller gaan uitzien. Het is een superklein, dus heel handig borsteltje om mee aan het werk te gaan.

Ik werd onlangs trouwens uitgenodigd op een supergezellig etentje door Benefit, en Beautyblender, waar ik alle andere leuke sets ook kon bewonderen, en uitleg kreeg over al hun toffe producten en de nieuwigheden die er zitten aan te komen. Ik zet nog even enkele toffe foto's van die avond op een rijtje:

Zo, wat denken jullie van Get Your Party On, en van het merk Benefit?

Benefit - Partysets verkrijgbaar vanaf €25
Get Your Party On - €66
In België verkrijgbaar bij Inno