Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een Crayola Picture Perfect!


December is de cadeautjes-maand bij uitstek, en ook ik heb hier op de blog alweer een leuke winactie voor jullie klaarstaan! Vandaag is het eentje voor de kindjes, dus heb jij een zoon of dochter, nichtje of neefje die graag tekent, dan kan jij zorgen voor een leuk cadeautje voor onder de kerstboom, namelijk deze Picture Perfect die ik van Crayola mag weggeven.

Met de Picture Perfect kan je alles natekenen wat je maar wilt, dat is voor kinderen natuurlijk geweldig én stimuleert hun creativiteit. Zowel 2D als 3D objecten zijn mogelijk, dus elk voorwerp, figuurtje, foto, afbeelding, ... alles is mogelijk. De Picture Perfect projecteert namelijk een beeld op het papier van wat ervoor staat, zodat het makkelijk wordt om na te tekenen.

Wij probeerden het hier thuis al eventjes uit! Het is een beetje zoeken en uitproberen in het begin, je kijkt eigenlijk door de lens om je hand en potlood te zien, wat een beetje anders is dan je gewoon bent, maar eens het vlot lukt is het echt heel plezant! Noah vindt het geweldig leuk om mee te experimenteren, hij maakte al sint- en kersttekeningen, zowel van een afbeelding als met een figuurtje (het figuurtje op de foto is een Munny, past er perfect op en is ideaal als basis om je tekening mee te starten). Hij wil nu ook dolgraag een auto of superheld gaan uitproberen!

Wat moet je nu doen om een Picture Perfect t.w.v. €29.95 te winnen?
- Laat je zoon, dochter, neefje of nichtje een kersttekening maken (zet misschien de leeftijd van het kindje erbij) en deel deze op mijn facebookpagina of op instagram (tag mij zeker bij je foto, @PetraCupcake). Gebruik daarbij de hashtag #CrayolaHolidays
- Volg mijn blog via facebook of instagram

De wedstrijd loopt tot 15 december 2015, middernacht, zodat hij zeker tijdig aankomt voor kerst. Mijn zoontje en ik zullen één superleuke tekening kiezen, en die persoon zal zijn eigen Picture Perfect toegestuurd krijgen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via de foto.
Veel succes!

Meer info over de Picture Perfect, of andere Crayola-producten, vind je op de Crayola website