Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maybelline - The Blushed Nudes


Vandaag toon ik jullie het supermooi oogschaduwpalette van Maybelline, The Blushed Nudes. Heel wat mooie kleuren, heel natuurlijk en je kan er alle kanten mee uit. Het is ook heel fijn prijs-kwaliteit, daarbij kan ik het zeker aanraden als je op zoek bent naar nog een leuk cadeautje voor onder de kerstboom, of gewoon voor jezelf. Neem snel een kijkje:

The Blushed Nudes bestaat uit 12 romantische, blushy tinten die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Heel wat goud-roze accenten, en ook hier en daar wat groen- en bruintinten. De meeste zijn shimmery maar er zijn ook een drietal matte oogschaduws. Met al deze kleuren kan je kiezen voor een zachte natuurlijk look, maar evengoed uitbreiden met een smoky effect.
Hier gebruikte ik de laatste vier kleuren

De kleuren zijn heel zacht, en niet zo heel erg gepigmenteerd op het oog zelf (ik raad zeker een primer aan), maar zijn wel heel makkelijk op te bouwen. Uiteindelijk is het ook de bedoeling te gaan voor een natuurlijke subtiele look met dit palette.

Wat ik zo leuk en handig vind aan dit palette, achteraan op de verpakking staat vermeld hoe je de kleuren kan gaan combineren. Zowel met vier, drie of twee kleuren tegelijk, er zijn zoveel combinaties mogelijk, zowel voor een hele lichte look als iets meer uitgebreid. Als beginner is dit dan ook heel handig, en lijkt het mij daardoor een perfect kerstgeschenkje!

Wat denken jullie van dit palette, en van de kleuren? Zou jij dit onder de kerstboom willen vinden?

Maybelline - The Blushed Nudes
€16.99 - verkrijgbaar in de drogisterij