Mogelijk gemaakt door Blogger.

Givenchy - Les Nuances Glacées


Oké, kerst is nu, jammer genoeg, al achter de rug, maar we zitten nog volop in de feestperiode, dus kerstcollecties en mooie make-uplooks horen daar helemaal bij! Ik zette al een preview van de Holiday collectie van Givenchy, samen met die van Guerlain, hier op een rijtje, maar vandaag toon ik jullie enkele producten van dichtbij en maakte ik een look met het oogschaduwpalette uit de Nuances Glacées kerstcollectie van Givenchy.

De collectie springt eruit door zijn mooie verpakking, het oogschaduwpalette La Palette Glacée en de lipstick Le Rouge Givenchy kregen een glinsterend witte verpakking, heel elegant en winters mooi!
Daarnaast zie je ook de nagellak in Grenat Initié (ik droeg deze met de kerstdagen, maar heb jammer genoeg geen tijd gevonden om een degelijke foto van mijn nagels te maken).

Ster van de collectie is toch wel La Palette Glacée, zes prachtige oogschaduwkleurtjes bijeen in een prachtige verpakking. Je vindt er vier bruin/goud-tinten, een beige/rosé en een glinsterend wit. Heel natuurlijke kleuren, waar je toch heel wat kanten mee uit kan.
Ik kies persoonlijk niet zo vaak voor bruintinten, ik kies vaak voor een beetje kleur erin, met roze, paars of groen, dus ik dacht dat dit palette niet echt iets voor mij zou zijn! Maar ik moet mijn mening herzien, gecombineerd met een zwarte eyeliner boven de ogen, zijn deze kleuren prachtig! Die natuurlijke bruintinten en het subtiele goud (valt niet zo op in het echt) maken het zo mooi, zeker in combinatie met het zwart!

Ik combineerde ook met de rode lipstick, Le Rouge Givenchy in de kleur Rouge Glacé. Een felrode lipstick, met een roze ondertoon. Ik kies niet zo vaak voor felle lippen, maar hoe meer ik het op foto zie bij mezelf, hoe meer ik toch probeer om er eens wat meer voor te kiezen want ik vind het best leuk staan! Deze lipstick voelt ook heel smooth en licht aan op de lippen, wat ik toch aangenaam vind.

In de Les Nuances Glacées collectie vind je twee nagellakkleurtjes van de Le Vernis Givenchy, Carmin Escarpin, een felrode kleur, en deze Grenat Initié, een wijnrood/bordeaux kleurtje. Als je het op hebt lijkt het bijna zwart, maar in het juiste licht geeft het zo een mooie elegante tint.
Sowieso heb je twee lagen nodig om een mooie egale en donkere kleur te bekomen, maar de nagellak brengt heel makkelijk aan en droogt supersnel!
Ik droeg deze nagellak dus voor de kerstdagen, en was er heel tevreden mee.

Wat denken jullie van deze producten?

Le Palette Glacée - €63.50
Le Rouge Givenchy - €35.50
Le Vernis Givenchy - €21
Verkrijgbaar in de parfumerie