Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior State of Gold - Christmas look


De kerstcollecties liggen al eventjes in de winkels, maar hoe dichter kerst nadert, hoe leuker ik het vind om ermee te gaan experimenteren, zeker als ze goud en glitter bevatten. Enkele kerstlooks uitproberen, om te zien welke ik nu toch de favoriet vind voor kerstavond, maar ik wil jullie natuurlijk graag ook de producten tonen, kan misschien nog op je last-minute christmas list!
Kijk eens eventjes mee naar enkele toppers uit de State of Gold Christmas Collection van Dior.

De naam van de collectie zegt al genoeg, heel wat glitters en goud dat schittert, al blijft het heel elegant en zorgt het voor een luxe uitstraling. Het goud is als een subtiele afwerking aanwezig, en laat zo kleuren als grijs, rood, roze, ... schitteren.
Ik toon jullie graag de matte lipstick Fantastique, het 5 couleurs oogschaduwpalette in Blazing Gold, en de gouden glitters voor de nagels, State of Gold.

Als eerste de Diorific Mat in Fantastique, een matte lipstick met een intense kleur en een poederachtige finish die lang mooi blijft. Daarbij bevat hij drie voedende oliën die de lippen gaan hydrateren en zo de matte uitstraling toch wat glans geven. Hij is beschikbaar in zes verschillende kleuren, deze Fantastique is een opvallend fushia-roze die er echt wel uitspringt. Ik ben niet zo voor heel opvallende lippen, maar vind deze toch wel heel tof. Hij voelt ook heel aangenaam en zacht op de lippen, na een tijdje vergat ik dat ik zo een felle kleur ophad, die best lang mooi bleef zitten.

Voor de ogen kiest Dior voor fonkelende kleuren, in chevron motief, met een vleugje goud in zijn 5 Couleurs palettes. Twee soorten, de Eternal Gold met paars, zwart, groen en beige, en deze die jullie hier zien, de Blazing Gold met lichtroze, bordeauxrood, bruin en antracietgrijs met shimmers. In het midden vind je een zachte goudtint.

De kleuren zien er geweldig uit, en je kan er alle kanten mee uit. De kleuren die je opvallend wilt gaan aanbrengen kunnen je look maken, ga je voor heel opvallend met de rode kleur, of breng je die eerder subtiel aan en laat je het grijs meer spreken.
Het was een beetje aftasten hoe ik het precies wou gaan gebruiken, maar ik vond alvast een geslaagde look. Ik wou het rood niet zo heel opvallend laten uitspringen, dus niet op mijn volledige ooglid, maar ik bracht die aan in de crease waar ik die mooi blende met het bruin en grijs naar de buitenste ooghoek. De lichtroze kleur gebruikte in op het binnenste deel van mijn ooglid. De donkergrijze kleur zette ik aan onder de ogen en op de bovenste wimperlijn, meer bepaald naar de buitenste ooghoek toe. De gouden kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen.
Op mijn lippen draag ik de Diorific Mat in Fantastique.

Als laatste toon ik jullie graag de Diorific Vernis in State of Gold, die mooie glitters in goud en platina (zilver-wit metaal) bevat. Door de twee kleuren geeft hij een mooie schittering, en ze zijn massaal aanwezig. Je nagels kan je direct voorzien van een serieuze laag glitters, als je echt voor heel subtiele shimmer wilt gaan, kan je best het borsteltje eerst goed afwrijven in het flesje.
Ik combineerde deze State of Gold met een zwarte nagellak, nl. Dior Bar uit de herfstcollectie van vorig jaar, wat ik heel stijlvol vind staan, zeker voor de feestdagen.

Wat denken jullie van deze kerstcollectie van Dior?

Dior - State of Gold
Prijzen tussen €30 en €76, verkrijgbaar in de parfumerie