zondag 19 oktober 2014

Dior Vernis - 902 Bar


We zitten volop in de herfst, al is dat tegenwoordig niet zo erg te merken aan de temperaturen (ik klaag zeker niet), maar de nagellak heeft hier toch ook al de switch gemaakt. Vroeger was ik niet zo voor de hele donkere kleuren, maar ik grijp er meer en meer naar.
Vandaag toon ik jullie graag een pikzwarte kleur, namelijk Dior Vernis in Bar, uit de Dior herfstcollectie.

In de collectie vind je nog een beige kleur, maar ook roze, blauw en rood zijn van de partij. Deze zwarte kleur valt eigenlijk direct in het oog doordat hij écht zwart is, maar ook heel mooi blinkt.
Na twee lagen is de lak ook dekkend, en hij brengt ook heel makkelijk aan.
Dankzij een nieuwe formule zijn ze ook langer houdbaar en gaan ze effectief meer gaan blinken, what's not to love! Na enkele dagen heb ik wel al een beetje tipwear, maar ik denk dat dat vooral ook komt door de (slechte) kwaliteit van mijn nagels tegenwoordig.

Mij ga je dus in het najaar meer met donkere nagels spotten, ik vind het er best nog stijlvol uitzien.
Wat denken jullie van zwarte nagellak?

Dior Vernis - 902 Bar - €23
Verkrijgbaar in de parfumerie


8 opmerkingen:

 1. Zwarte nagellak is een echt lusthoven voor het najaar vind ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwarte lak is altijd handig voor nail art, op zich drraag ik het bijna nooit. Maar aan een standaard zwart zou ik zelf geen 23 euro uitgeven, al staat dat flesje wel erg mooi op je toilettafel natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ja ze zijn wel mooi! Maar inderdaad wat duur als je het enkel voor nailart zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liefde voor Bar! Door de glans vind ik het er heel chic uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf zou ik zwarte nagellak niet snel op zichzelf dragen (al kan het best chique staan) maar als basis voor bv een nailart of ruffian manicure vind ik een goed dekkende zwarte nagellak een must-have.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram