Mogelijk gemaakt door Blogger.

& Other Stories - Loden Green Nail Colour


Herfstig weer vraagt nu echt wel voor een donkerder kleurtje op de nagels. Hoewel roze tinten niet gaan verdwijnen bij mij, dat blijft het hele jaar door, maar nu ging ik toch eens voor iets anders, namelijk Loden Green van & Other Stories.Het is een donkergroene kleur, beetje army-style, maar heeft eigenlijk toch net dat tikkeltje chique doordat er een subtiele shimmer in zit. Ik vind het wel een leuk herfstkleurtje.
De verpakking ziet er leuk uit, typisch & Other Stories, enkel vind ik het jammer dat als je het papiertje eraf haalt, dat het toch op een één enkele plaats nog wat plakkerig aanvoelt.

Over het lakje zelf niets dan lof, ik vind het een toffe kleur en het brengt ook makkelijk aan. Ik heb twee laagjes op, en dat geeft een perfecte dekking. Hij brengt aan zonder strepen en het borsteltje is ook heel vlot en handig.
Het was mijn eerste nagellakje van dit merk, maar het zal zeker niet het laatste blijven, want ze zijn perfect qua prijs-kwaliteit.

Wat denken jullie van deze kleur? En gaan jullie voor een typische herfstkleur, of toch nog niet?

& Other Stories - Nagellak - €7
Verkrijgbaar in de winkels of op stories.com