Mogelijk gemaakt door Blogger.

Galénic - Aquapulpe Hydraterende Crème SPF15


Een mooie en zonnige dag vandaag, maar toch kunnen we niet ontkennen dat de herfst wel echt in het land is, overal blaadjes, vroeg donker en het is toch al een pak frisser.
Nieuw seizoen, nieuwe skincare routine? Ja, er mag toch een beetje aangepast worden. Vandaag een handige tip voor jullie, namelijk de Aquapulpe aux Baies Sauvage van Galénic, een goede hydraterende crème, met een SPF en hij is perfect geschikt voor de gevoelige huid, dus gaat geen puistjes gaan veroorzaken.Een hydraterende crème (moisturizer) is heel belangrijk, aangezien hij de huid voorziet van vocht, handig bij droge herfstlucht buiten en verwarming op binnen, dus de huid kan wel wat extra gaan gebruiken.
Daarnaast gaat deze de huid ook gaan beschermen, met een SPF15, want er zijn nog schadelijke zonnestralen ook al zie je de zon niet altijd.
Hij bevat een natuurlijk extract van wilde bessen, die zorgen ervoor dat het vocht lang vast gehouden wordt, zodat de huid langdurig gehydrateerd zal worden.

Hij is heel licht van textuur, en voelt ook heel verfrissend aan, dus ik gebruik hem als dagcrème (kan ook 's avonds gebruikt worden, of beide). Hij heeft een roze kleur en ruikt ook aangenaam, en voelt heel aangenaam aan op de huid. Helemaal niet vettig, terwijl je wel voelt dat hij de huid gaat voeden.
Heel fijn dat hij geen puistjes veroorzaakt, dus is echt geschikt voor alle huidtypes.

Wat denken jullie van dit product? Gebruiken jullie andere producten met het veranderen van seizoenen?

Galénic Aquapulpe
Verkrijgbaar bij Farmaline voor €14.49
(normale prijs bij de apotheek €16.10)