Mogelijk gemaakt door Blogger.

Weekend-Fun


Family-time heb ik altijd al heel belangrijk gevonden. Maar onlangs stond ik er echt wel eens wat langer bij stil, dat je eigenlijk het beste moet maken van het leven en zoveel mogelijk moet gaan genieten, vooral met de mensen die je het liefste om je heen hebt.
Zo probeer ik nu ook zoveel mogelijk in het weekend om iets leuks te gaan doen met mijn gezin, niet nadenken over ik moet het huis eigenlijk gaan poetsen, strijken, om boodschappen, of achter de computer gaan kruipen om te bloggen, daar zijn dagen genoeg voor. Vanaf nu is zaterdag of zondag een familiedagje. Dat kan gaan van eens gaan fietsen, naar de cinema, of als het kouder wordt thuis eens een filmpje opsteken overdag met popcorn en de gordijnen dicht.
Zo gingen we twee weken terug naar het Museum van Natuurwetenschappen in Brussel, vol dinosaurus-skeletten (zie foto hier), en vorig weekend bezochten we de Zoo van Antwerpen, wat heel leuk was. Ik nam mijn fototoestel mee, en heb een aantal mooie foto's die ik graag met jullie wou delen.


Ok, picture-overload, sorry ;) en ik heb dan nog een selectie gemaakt (uit 250 foto's, oops).
Maar de zoo van Antwerpen is echt wel een leuke uitstap met kinderen, maar ook als volwassene alleen zou je mij daar gerust kunnen vinden. Zoveel prachtige dieren bijeen.

Hebben jullie nog leuke tips om onze komende zondagen in te vullen met een leuke uitstap?

Post in samenwerking met Thomas Cook