Mogelijk gemaakt door Blogger.

On my coffeetable: How Blogs Work


Nieuw op mijn salontafel, vind je het boek How Blogs Work van Stephanie Duval, journaliste en blogster op 70percentpure. Ik liet jullie eerder al kennis maken met het Blogboek, waar je ook enkele van mijn tips terug kan vinden, en ook dit boek staat vol tips en tricks om een blog te starten, maar ook om je bestaande blog succesvoller en sterker te gaan maken, altijd interessant dus!
Ik ben nog maar net gestart met het te lezen, maar het is echt een tof en aangenaam boek voor wie interesse heeft in het bloggen. Stephanie schrijft over haar eigen persoonlijke ervaringen, maar er komen ook heel wat andere bloggers aan het woord.

Rode draad doorheen het boek is dat een blog echt persoonlijk moet zijn, en zo denk ik er ook over. Een quote die me nu al bijblijft uit het boek is 'Een blog is een weerspiegeling van de persoon erachter en die zijn uiteraard allemaal uniek'.
Verder lees je dus heel wat ervaringen, maar ook bijvoorbeeld hoe je best contacten legt, social media gaat gebruiken, contact zoekt met andere bloggers, ...

Heel wat tips & tricks dus! Wat denken jullie van dit boek?

How Blogs Work - Stephanie Duval - €19.99
Nu te koop in de boekenhandel of op lannooshop.be