Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nivea - Color Care & Protect


Een nieuw seizoen betekent voor sommige mensen ook een nieuw kleurtje in hun haar. Belangrijk is dan die stralende, gekleurde lokken ook zo lang mogelijk in topvorm te houden, en daarvoor kan je nu gebruik maken van de nieuwe Nivea Color Care & Protect producten.
Het gamma bestaat uit een shampoo en conditioner, en daarnaast ook een styling mousse en styling spray.Iedereen wil natuurlijk glanzend haar, maar je weet ook dat het kleuringsproces het haar gaat gaan beschadigen, namelijk de beschermende lipidelaag rond de haarvezels wordt aangetast. Daarnaast zorgen ook zon, stylingtools en stress voor beschadiging. Door dit alles kan een nieuw kleurtje er snel dof gaan uitzien, dus daarom gebruik je best een aangepaste verzorging en bescherming, en dat kan perfect met de vernieuwde formule van de Nivea Color Care & Protect.

De formule bevat een combinatie van enkele doeltreffende ingrediënten, namelijk:
♦ Het Color Oil Complex, die gekleurd haar een boost geeft dankzij verzorgende Macadamia Olie, die zich aan de beschadigde haarvezels vasthecht en deze verzegelt zodat de kleurpigmenten beter vastgehouden worden. Daarnaast bevat het complex ook beschermende UV-filters, dus geen vervaging door de zon!
Vloeibare Keratine, die voedt en verzorgt gekleurde haren intens, maakt ze zacht en geeft zowel glans als veerkracht!

Maar liefst 3 op de 4 vrouwen hebben gekleurd haar, ik behoor daar eigenlijk niet bij, dus ik vond het wel leuk een vriendin van me, die wel gekleurd haar heeft, deze producten te laten uittesten. En die vertelde me het volgende:
'De shampoo en conditioner hebben een heerlijke geur, en mijn haar voelt superzacht achteraf. Eigenlijk had ik zelf geen conditioner nodig, zo zacht was het, maar omdat ik nogal last heb van pluizig haar heb ik het er toch opgedaan. Het resultaat was eigenlijk wel direct merkbaar, mijn haar was niet meer zo dof, het blonk meer en voelde superlicht aan, geen zwaar doorhangend gevoel. 
De stylingproducten waren heel fijn, ze deden wat ze moesten doen en mijn haar bleef goed in model, al hadden ze beiden wel wat een plakkerig gevoel. Wel fijn om weten dat de mousse ook beschermt tegen de hitte van bv. haardroger, stijl- & krultang.'

Klinkt alvast heel goed, stralend en zacht haar, check!
Wat denken jullie van deze producten? En gaan jullie voor een nieuwe haarkleur deze herfst?

Nivea Color Care & Protect
Shampoo 250ml - Conditioner 200ml - €3.39/st.
Styling Mousse 150ml - Styling Spray 250ml - €4.29/st.