Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win 3x een hoorns diadeem uit de Disney film Maleficent


Nog geen idee in wat je je gaat verkleden tijdens Halloween? Zoek niet verder, en doe gerust mee met de leuke Disney wedstrijd hier op Sprinkles on a Cupcake, naar aanleiding van de film Malecifent, met Angelina Jolie in de hoofdrol, die net is uitgekomen op dvd.
Ik plaatste onlangs een foto op instagram van de dvd en een leuke diadeem, met de horens van Maleficent. Ik kreeg eigenlijk heel wat leuke reacties op de diadeem, en daarom vond Disney het een leuk idee om er hier een winactie van te maken.

Even over de film zelf, Maleficent vertelt het verhaal van Disney's slechterik uit de klassieker Doornroosje. Verraad heeft het hart van Maleficent in steen veranderd, en nu zint ze op wraak. In een verwoeste poging om de moerassen waarover zij beheerst te beschermen, spreekt zij een onomkeerbare vloek uit op het pasgeboren prinsesje Aurora. Als ze opgroeit, raakt Aurora verstrikt in een hevige strijd tussen het bosrijke koninkrijk waar ze steeds meer is van gaan houden, en het mensenrijk waarover ze ooit zal heersen. Maleficent beseft dat Aurora wel eens de sleutel kan zijn naar vrede tussen beide rijken, en besluit een drastische beslissing te nemen die hun beide werelden voor altijd zal veranderen.

Perfect dus om als Maleficent te gaan tijdens Halloween denk ik dan, en deze diadeem is daar perfect voor (hij is hier ook niet verkrijgbaar in de winkels, dus best exclusief als je er zo eentje in huis hebt)! Nog even je make-up wat aanpassen: kies dus voor uitgesproken jukbeenderen, rode lippen, donkere wenkbrauwen en valse wimpers, en gecombineerd met zwarte kledij, and you're good to go!

Wat moet je doen om kans te maken? 
♦ Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij graag kans maakt één van deze drie diadeems te winnen.
♦ Niet verplicht, maar altijd wel leuk, Volg Sprinkles on a Cupcake, en like of deel deze winactie via instagram, twitter, bloglovin of facebook.

Hopelijk vinden jullie het een leuke winactie! Hebben jullie de film al gezien trouwens?
Deze winactie loopt tot 27 oktober 2014, middernacht, de winnaars worden random gekozen en krijgen een mailtje. Succes!