Mogelijk gemaakt door Blogger.

Le Blanc de Chanel


Een cult highlighter/primer, in een nieuwe verpakking met pompsysteem, daar was ik best benieuwd naar. Ik heb het over Le Blanc de Chanel, een primer die de huid een boost geeft en zorgt voor een stralende teint. Ik heb het uitgetest!Le Blanc de Chanel is eigenlijk een primer die de huid subtiel gaat oplichten, zodat die er frisser uitziet. Hij gaat daarbij ook de poriën minder zichtbaar gaan maken, maar ook de huid egaal en matter gaan maken.
Hij kan op verschillende manieren gebruikt gaan worden. Zo kan je hem aanbrengen voor je foundation, als echt een primer/highlighter, en ook op specifieke plaatsen zoals rode vlekjes of donkere kringen om die te gaan maskeren. Maar je kan hem evengoed gaan mengen met je foundation om die extra glow all over te bekomen, of te donkere foundation lichter te gaan maken. Of je kan kiezen hem als highlighter aan te brengen, als laatste make-up stap, boven je jukbeenderen, op de neusrug, ....

De verpakking ziet er heel mooi en luxueus uit, een glazen flacon met Chanel dop, met handig pompsysteem (vroeger was het een open flesje wat je moest gaan gebruiken met een spatel). Staat heel mooi op elke make up-tafel.
Hij is verkrijgbaar in 30ml, meer dan voldoende aangezien je echt niet veel nodig hebt per keer, en zo maakt het hem ook meer betaalbaar.

Ik ben er zelf heel tevreden mee, al kan ik het resultaat moeilijk beschrijven. Je merkt niet echt een groot verschil, maar toch mis ik iets als ik hem niet opheb. Het geeft de huid inderdaad een mooie glowy finish, en ook als highlighter op zich geeft hij echt een mooi resultaat.
Mijn make-up blijft er niet echt langer door op zijn plaats, dus enkel als primer zou ik hem niet aanraden, maar voor het eindresultaat op zich geeft het net dat tikkeltje meer aan je make up!

Wat denken jullie van dit product?

Chanel - Le Blanc de Chanel 
30 ml - €42
Verkrijgbaar in de parfumerie