Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mini's for the smallest room


Hebben jullie ook vaak van die miniatuur-producten, waarvan je zegt, wanneer zou ik ze nu precies gebruiken. Handig vind ik ze om mee te nemen voor een weekendje weg of gewoon bij je in de handtas te hebben, maar ik vond het ook leuk om een plateau'tje mini's te zetten in mijn kleinste kamertje, waar je bezoek naar het toilet gaat.Zo kunnen je gasten niet enkel hun handen wassen (handzeep staat aan de kraan natuurlijk), maar kunnen ze ook handcrème gebruiken, er staat ook een anti-bacterieel gel bij, een lippenbalsem (in tube, zodat je een beetje op de vinger kunt doen, en niet rechtstreeks op de lippen hoeft aan te brengen), en flesje parfum en een haarolie, voor een beetje extra glans toe te voegen.

Leuk voor de bezoekers denk ik, en het staat ook mooi.
Je ziet hier een Caudalie handcrème, Bath & Body Works Anti-Bacterial Hand Gel, Kiehl's lippenbalsem, Roger & Gallet Bois D'Orange Parfum & Kérastase haarolie.
Ik plaatste er ook een kleine Yankee Candle bij, in de geur Clean Cotton, met echt wel de heerlijke geur van vers wasgoed!

Hebben jullie nog leuke ideetjes wat je met miniatuur-producten kan gaan doen? Of heb je nog een leuk product dat ik hierbij kan plaatsen?