Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Le Vernis - Secret


Ik vertelde jullie al wat algemene info over de nieuwe Chanel-herfstcollectie, états Poétiques, een heel vrouwelijke en dromerige collectie, waarbij de kleur roze de hoofdrol speelt! Daar ben ik alvast niet rouwig om! Ook dit lakje, Secret, uit de collectie sprak me onmiddellijk aan, niet meteen opvallend en echt vernieuwend, maar eigenlijk toch een hele mooie nude-kleur.
Lees snel verder om Secret te ontdekken.De herfstcollectie bevat drie nieuwe lakjes. Zo is er Atmosphère, een parelmoernagellak met een roze-paarse glans, Orage, een antracietgrijze kleur gemengd met blauw. En dan is er deze Secret, een melkachtig lichtroze, een heel natuurlijke kleur.
Het is een nude kleurtje, een beetje 'your nails but better'. Een lichte tint, maar tegelijkertijd toch ook dekkend!

Het lakje brengt heel makkelijk aan, de eerste laag is nogal streperig, maar bij de tweede laag is de nagel al volledig gedekt en egaal. Het is een warme, lichtroze kleur, met een beetje een perzik-beige ondertoon, en heeft een crèmige finish.
Voor mijn werk mag ik geen nagellak dragen, dus deze is de perfecte kleur om toch niet zonder nagellak de deur uit te moeten.

Het is alvast mijn favoriete nude-kleurtje allertijden, en ik denk dat ik er alvast veel geniet van ga hebben!
Wat denken jullie ervan? Iets voor de herfst of ga je toch liever voor donkerdere tinten?

Chanel Le Vernis - 625 Secret - €23 
Verkrijgbaar in de parfumerie