Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel - écriture de Chanel Noir


Eyeliner aanbrengen, het is iets waar ik niet zo heel erg handig in ben. Een echte gel-liner, met een kwastje, daar kan ik helemaal niet mee om (misschien moet ik het gewoon eens meer proberen), de push-up liner van Benefit vond ik dan weer handiger maar toen hij op was, kon ik niet wachten het te gaan proberen met deze nieuwe zwarte eyeliner pen van Chanel, die je terugvindt in de nieuwe herfstcollectie Chanel Collection états Poétiques.Deze vloeibare eyeliner komt in penvorm met vilten applicator, wat het makkelijk maakt een mooi lijntje toe te voegen aan de wimperrand. In deze collectie is hij verkrijgbaar in een zwarte en een bruine kleur. Deze is de zwarte versie, waar ik heel tevreden mee ben, want als ik kies voor eyeliner, dan is het wel in het zwart.

De pen heeft een handige punt, niet te hard of te zacht, maar net goed. Hij brengt fijne lijntjes heel precies aan en glijdt ook makkelijk over de huid. Het duurt eventjes om goed te drogen, maar dat maakt het ook ideaal om nog even bij te werken als het toch niet van de eerste keer zo goed gelukt is! (tip: gebruik een gewone lotion om de eyeliner bij te werken en geen make-upremover, zo kan je er nadien terug makkelijk weer over). De eyeliner is perfect zwart en heeft een glanzende finish, kan je zo laten, of eventueel setten met oogschaduw, zo gaat je eyeliner er ook iets matter gaan uitzien.

Ik vind het een handige pen, maar ik moest het toch nog even gewoon worden. Bij elk gebruik ben ik nog niet helemaal zeker van mezelf, maar tegenwoordig lukt het toch meer en meer (van de eerste keer ;)). Een handige tip is eerst je wing gaan tekenen (van onder naar boven) en dan je lijntje verder naar de binnenkant van je oog gaan tekenen, liefst in één beweging.

Niet zo heel duidelijke foto's van de eyeliner zelf, maar ik had net nog eens geprobeerd valse wimpers aan te brengen, en wanneer mijn ogen meer dicht waren, vielen die toch nog een beetje op, haha! Maar hopelijk zien jullie het zo toch ook wat.
Wat denken jullie van het resultaat? Kiezen jullie zelf vaak voor eyeliner?

Chanel - écriture de Chanel 
Verkrijgbaar in de parfumerie