Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: dinosaurs, icecream-cupcakes & barbie


Als eerste wil ik beginnen met sorry voor het gebrek aan blogpostjes afgelopen week, drukke week, een laptop die niet wilt meewerken en soms had ik 's avonds ook gewoon eens zin om in de zetel te ploffen na een lange werkdag! Vandaag toon ik jullie graag nog even de laatste random pictures, maar morgen neem ik mijn fototoestel terug bij de hand, om mijn laatste nieuwe spulletjes op beeld vast te leggen en met jullie te delen!
Een mooi complimentje in de post van Olaz! Bedankt!

's Morgens vroeg op de baan is zoveel leuker met dit!

Nu we terug september zijn, is mijn sportles ook terug begonnen op donderdag! Altijd leuk met roze sneakers en dit leuke t-shirt van de laatste Always campagne, die aantoont dat meisjes ook goed zijn in sporten en het niet als iets negatief gezien mag worden!

Vorig weekend gingen wij eens op bezoek naar het museum voor natuurwetenschappen in Brussel, met heel wat dinosaurusskeletten ! Heel tof, voor ons alledrie!

Lieve cadeautjes van lieve vriendinnetjes! Bedankt Liesbeth voor deze leuke verrassingen uit NY.

Wie naar ikea gaat, moet gewoon deze superleuke lunchbox meenemen!

Hier mogen jullie binnenkort een review van verwachten, dit supermooie Extravagancia palette van Givenchy.

Ik vertelde jullie al over het nieuwe boek van Elfi, Happy Nails 2, maar ook de boekvoorstelling zelf was dik in orde!

Barbie-ponytail met bijpassend t-shirt ;)

Ik wens jullie allen een fijn weekend!