Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique - Chubby Stick Baby Tint & Cheek Colour Balm


Twee newbies bij de Chubby Stick familie van Clinique, namelijk de Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm, een subtiel kleurtje die de natuurlijke teint van je lippen versterkt, en de Chubby Stick Cheek Colour Balm, een stick speciaal voor je wangen, die je een mooie blos bezorgen.
Kijk snel verder:

Ik ben sowieso een chubby stick-fan van het eerste uur. Ik heb er al een paar versleten ondertussen, en er zitten er standaard twee in mijn handtas! Ik vind het zo'n een handige producten om mee te hebben onderweg, om snel je make-up even bij te werken. Dat er nu ook een Cheek Balm uitkomt, is voor mij geen verrassing, want ik moet zeggen, ik gebruik de gewone Chubby Sticks eigenlijk ook al op mijn wangen als ik even wat kleur wil toevoegen.


De Chubby Stick Cheek Colour Balm komt in vier verschillende kleuren, Amp'd Up Apple (bruin), Plumped Up Peony (donkerroze), Robust Rhubarb (koraal) & Roly Poly Rosy (roze).
Deze Cheek Colour Balm is een doorschijnende, romige crème die je een perfecte blos geven. Gewoon even op de appeltjes van je wangen wrijven en met je vingertoppen vervagen, superhandig en snel! Je kan de kleur ook makkelijk opbouwen en zelf kiezen hoeveel kleur er precies te zien is.
Hier zie je de roze kleur, nl. Roly Poly Rosy. Een leuke kleur die er op het eerste zicht donker uitziet, maar is makkelijk te vervagen. Doordat het een crèmeproduct is, is het resultaat heel natuurlijk en langhoudend!


Nu terug naar de lippen. Naast de originele chubby sticks, en nadien de Intense versie, is er nu de Baby Tint. Verkrijgbaar in vier verschillende tinten, nl. Coming Up Rosy (rood-roze), Poppin Poppy (koraal-oranje), Budding Blossom (lichtroze) & Flowering Freesia (paars).
De Baby Tint chubby's zijn dus eigenlijk transparante tinten die de natuurlijke kleur van de lippen gaat gaan accentueren. Hij past hem eigenlijk aan aan de lippen, en ziet er ook bij elke vrouw anders uit (ik zag ook al een verschil gewoon als swatch op mijn hand en op mijn lippen).
Daarnaast zorgt hij ook voor zachte, soepele lippen dankzij de formule met vitamine C, sheaboter, mangopitboter en jojobaolie, die dus de lippen gaan hydrateren.


En, wat denken jullie ervan? Zijn jullie ook zo enthousiast als mij?

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm - €25.89
Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm - €20.70
Verkrijgbaar sinds eind augustus in de parfumerie of op de clinique webshop (de Baby Tint is exclusief verkrijgbaar in de webshop).