Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Win een VIP-Nespresso Inissia pakket

Deze winactie is afgelopen! De winnaar werd gecontacteerd via email!

Jullie hebben de afgelopen dagen misschien al een paar teasers zien passeren via facebook of twitter ivm koffie... Dat was niet zomaar natuurlijk! Nespresso stelde zaterdag op een wel heel leuke manier zijn nieuwe koffiemachines voor, namelijk de Inissia machines in Yellow Lime & Blueberry Blue.
In samenwerking met Nespresso heb ik wel een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag één van jullie namelijk verwennen met een VIP-Nespresso Inissia pakket, met daarin een Nespresso koffiemachine in Blueberry Blue, een assortiment Nespresso Grand Crus en een Pixie Lungo kit, met daarin vier kopjes. Say what!?

Zaterdag was het Stefaniaplein in Brussel the place to be. Er stond namelijk een  reuzegrote Nespresso-machine, waar je terecht kon voor een kop koffie, maar je kon er ook een kijkje nemen naar het werk van kunstenaars Derm, Steve Locatelli, JC Colin en Spearart, en ook de Inissia machines bekijken. De Inissia modellen zijn echt superhandig en compact, ze zijn klein en makkelijk in gebruik, en de nieuwe kleurtjes zijn echt heel leuk en vrolijk!

De nieuwe kleuren zijn Yellow Lime en Blueberry Blue, en die laatste kunnen jullie hier dus winnen! Bij het toestel op zich zit er al een assortiment verschillende smaakjes koffie, maar daarnaast krijgen jullie ook nog 8 Nespresso Grand Crus doosjes, met daarin tien cups per doosje. Maar dat is niet alles, in het pakket zit er ook nog een Pixie Lungo kit, maar daarin vier kopjes in de vorm en kleuren van de koffiecups. Echt een superprijs toch!

Wat moeten jullie nu doen om kans te maken op deze geweldige prijs?
♦ Als eerste wil ik jullie laten weten dat het toestel hier bij mij thuis staat, en dat ik het zelf niet wil riskeren het te gaan verzenden, dus als je wint is de prijs op te halen in Gent of Lochristi (is het te veraf en je kent iemand die regelmatig in Gent moet zijn, kan je het misschien aan die persoon vragen bv., of wil je het op eigen risico en kosten laten ophalen/verzenden, dan is dat voor mij ook mogelijk).
Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com en geef antwoord op de vraag waar het Nespresso event vorige zaterdag plaatsvond, en laat me ook weten waarom je graag deze prijs wilt winnen.
Volg Sprinkles on a Cupcake via bloglovin, facebook, twitter en/of instagram, en like/deel deze winactie of tweet: Volg @PetraCupcake en maak kans op een VIP-Nespresso Inissia pakket: http://tiny.cc/iidzlx'

Deze winactie loopt tot 24 september 2014, middernacht. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd en haalt de prijs zelf op.
Veel succes!

Bedankt aan Nespresso voor deze superleuke samenwerking!