Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: bye summervacation - hello school


De zomervakantie zit er nu echt op (waarom wordt het nu pas goed weer!?!), vandaag was de eerste dag van het nieuwe schooljaar. The little guy startte in het tweede leerjaar (Say What... ik word oud), maar vandaag toch nog even op een rijtje enkele leuke foto's van in augustus.
Augustus was niet al te goed van weer (laat ons zeggen slecht), dus een leuke (lees roze) jas maakt het net iets fijner een jas te dragen als het frisser is tijdens de zomer!


Leuke kaartjes gekocht in de webshop Wander & Co.

Ontbijt, de ene dag al iets gezonder dan de andere ;) 
(links: confetti cupcake poptart, rechts: smoothie met alpro coconut, meloen en ananas)

Rode nagellak aangepast aan mijn outfit! Dit is echt het perfecte rood, en dekt super in slechts één laag!

De nieuwe Arizona Cowboy Cocktails zijn superlekker! Mijn favoriete, de Strawberry Lemonade

Vorige week sloten we de vakantie nog af met een leuk dagje in Bobbejaanland!

En gisteren hadden we nog een leuke dag op Rockabillyday! Hier alvast een preview van mijn make-uplook, maar ik heb nog een aantal toffe foto's, die ik later zeker nog deel!

En dan schoolvoorbereidingen! Ik kreeg enkele leuke spulletjes thuisgestuurd van Lovely Labels, om alle schoolspullen te naamtekenen, en ook deze preventieve spray tegen hoofdluizen viel in de bus. Geen idee dat dit bestond, maar ik vind het wel een voordeel dat er iets preventief aan luizen kan gedaan worden! Iedereen aan deze spray zou ik zeggen ;)

En hier stonden we dan, 1 september, tijd om er terug in te vliegen voor een schooljaar!

Aan iedereen die gestart is met school, of werk, veel succes en veel plezier het komende schooljaar, en aan al diegene die nog op vakantie moeten gaan, nog meer plezier en geniet voor de werkenden onder ons ;)