Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Books


Vandaag wil ik het met jullie hebben over nagels, bloggen en eten, al gaan jullie geen nagellak of receptjes van mezelf zien verschijnen! Ik wil jullie graag laten kennismaken met drie nieuwe boeken die je momenteel in de boekenwinkel kan vinden, stuk voor stuk aanraders, van drie hele lieve mensen/bloggers!
Ontdek het Blogboek van Kelly Deriemaeker, Happy Nails 2 van Elfi De Bruyn en Fourplay, het vegetarische kookboek van Princess Misia.Vorige week viel het superleuke Blogboek in mijn bus. Het is een boek vol tips & inspiratie voor meer blogplezier, geschreven door Kelly Deriemaeker, blogster op Tales from the Crib.
Enkele maanden geleden contacteerde ze me, of ik graag wou meewerken aan haar blogboek en zo ook enkele van mijn ervaringen met het bloggen te delen, dus je vind ook mezelf en enkele van mijn quotes terug in het boek (woehoe, ik sta in een boek, iets om van mijn bucketlist te schrappen, thanks Kelly, ik  vind het alvast een hele eer).

Het boek is geschikt voor iedereen die een blog heeft, maar graag wat meer inspiratie of tips kan opdoen, of voor iedereen die graag een blog zou opstarten, maar nog niet goed weet hoe er nu precies moet aan beginnen.
Het boek is heel leuk geschreven en leest ook vlot. Ik heb het nog niet helemaal uit maar zodra ik een momentje vind, verdiep ik me er direct in! Ik heb ondertussen ook al enkele ideetjes opgedaan!
Een sneak peek:

Begin deze week ging ik dan weer naar de boekvoorstelling van één van mijn liefste vriendinnetjes Elfi van Glam at Heart, die na het succes van Happy Nails, haar eerste nailart-boek, nu ook Happy Nails 2 op de markt brengt. Het boek is echt heel leuk geworden, is ook heel wat persoonlijker en staat ook vol met handige tips & tricks, voor oa. verzorgde nagels, hoe je nagels te lakken, ...

Maar ook dit boek is helemaal Elfi, of 11i zoals haar papa het schrijft, glitters, vogeltjes, donuts & suikerspinnen, dino's en vlinders, ... maar ook Ian Thomas en enkele van Elfi's beste vriendinnetjes schitteren in het boek!
Ik kan niet wachten ermee aan de slag te gaan, maar dan deel ik het hier zeker nog met jullie!!
Een sneak peek:

Als laatste boek, deel ik met jullie graag het vegetarische kookboek van de liefste prinses, namelijk Fourplay van Princess Misia. Ik volg haar blog echt al eeuwen, ze maakt zo geweldige gerechten én de mooiste foto's, ik vroeg haar hier en daar ook al eens om raad maar nu kan ik dus haar eigenste kookboek raadplegen. Toen ik zag dat ze een vegetarisch kookboek ging uitbrengen was ik superexcited, en toen er een pre-order op haar blog stond, kon ik natuurlijk niet wachten tot het in de winkels zou liggen en ik bestelde direct mijn eigen, gesigneerd exemplaar, jeeej.

Mijn vriend is vegetarisch en ik eet ook bijna geen vlees meer, dus ik kon wel wat nieuwe ideetjes gaan gebruiken! Ik moet zeggen het boek is top, echt supermooi en vrolijk, de foto's zijn geweldig, de gerechten zien er allemaal heerlijk uit, ik vind er geen enkel die ik niet zou willen proeven (behalve dan die met de spruitjes, sorry ;)). De ingrediënten zijn beperkt en niet zo onvindbaar in de winkels, wat ik superhandig vind. Vooraan in het boek legt ze ook enkele niet zo voor de hand liggende ingrediënten uit waar ze vaak mee werkt, zoals ghee, kokosolie, speltbloem, kikkererwtenbloem, ... en ook waar je die kan vinden!
Het boek is opgedeeld in de vier seizoenen, en ze gebruikt in haar gerechten dan ook de typische groenten- en fruitsoorten voor het juiste seizoen.
Ik wil eigenlijk nu de keuken in duiken, maar zal toch nog eerst boodschappen moeten gaan doen! Ik probeer binnenkort enkele gerechtjes uit, en dan deel ik ze hier zeker met jullie!
Een sneak peek:

Wat denken jullie van deze nieuwe boeken? Naar welke gaat jullie voorkeur, of kan je ook niet kiezen net zoals mij?

Blogboek - €24.95
Happy Nails 2 - €14.99 (Tip: op Wander&Co kan je een gesigneerd exemplaar kopen voor dezelfde prijs)
Fourplay - €27.50