Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Boho Amsterdam


Vandaag stel ik jullie graag een leuke webshop voor, nl. Boho Amsterdam. De Nederlandse webshop bestaat een anderhalf jaar, maar sinds kort verzenden ze ook naar België, dus ideaal om ze eens van dichterbij te bekijken.
Ze hebben er kleding, accessoires, tassen, schoenen, en nog veel meer. Ze halen hun inspiratie vanuit het eiland Ibiza en het Amsterdamse stadsleven, maar wees gerust, de spulletjes zijn meer dan enkel party-wear!
Ik kreeg een mooie groene handtas opgestuurd, maar ik heb ook goed nieuws voor jullie, ik heb een kortingscode, waarbij jullie kunnen gaan shoppen met maar liefst 15% korting!
Lees dus snel verder:


Wat denken jullie van deze toffe tas? Ik vind vooral de kleur heel mooi, en ideaal voor het komende najaar. Er zit een kort handvat op, maar je kan ook verwisselen naar een langere riem. De tas kwam in een stoffen tas, om deze mooi op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. 
Hij bestaat uit heel wat verschillende vakjes, drie aparte vakken en in het grootste vak vind je nog hele wat kleine opbergdeeltjes, dus een handige handtas die toch niet al te groot is.

Hier nog enkele leuke items die je oa. kan vinden in de shop (foto van de Boho Amsterdam facebookpagina):

Neem gerust eens een kijkje in de webshop, en als je er graag iets koopt, dan kan dat met 15% korting dankzij de volgende code: SPRINKLESONACUPCAKE15.

Wat denken jullie ervan?

Post in samenwerking met Boho Amsterdam