Mogelijk gemaakt door Blogger.

New @ Kiehl's


Vrijdagavond had ik een superleuke, gezellige avond in Kiehl's Gent, met enkele bloggers mocht ik er eens langs, om zo de nieuwste producten van het merk te gaan ontdekken.
Heel gevaarlijk, aangezien ik bijna alle nieuwe producten eigenlijk wel mee naar huis wou nemen, maar gelukkig is er deze week een speciale kortingsweek bij alle Kiehl's winkels, ook online, waarbij je 20% korting krijgt (nog geldig tot 4 oktober).
Nieuwe veelbelovende producten én korting... ik ging dus niet met lege handen naar huis. Ik vertel jullie graag wat er allemaal nieuw is in de winkel, en wat ik kocht uiteraard!Als eerste hebben ze een nieuwe haarlijn, speciaal voor beschadigd haar, daarbij hebben ze een shampoo, conditioner en een leave in treatment. De producten bevatten Moringa Tree Oil & Hydrating Hyaluronic.

Ook voor de mannen hebben ze een nieuwe lijn, Oil Eliminator, met daarbij een face wash, een moisturizer en een toner. Handig om weten, deze producten zijn echt gemaakt voor mannen, en zijn dus heel makkelijk in gebruik. De toner bv. moet niet op een wattenschijfje aangebracht worden, maar kan je gewoon op het gelaat sprayen. Het doel van deze producten is dus om de huid matter te maken, ideaal dus voor een vettige huid.

Daarna heel wat nieuwe skincare producten. De Calendula producten hebben een uitbreiding gekregen, en daarvan heb je nu een face wash en een toner. De producten zijn heel erg geschikt voor de probleemhuid.

Ook de dermatologische lijn van Kiehl's kreeg een uitbreiding, met de Cleary Corrective White producten, die vooral in Azië heel populair zijn, en waar er hier meer en meer vraag naar was. De producten staan erom bekend de huid te gaan verbeteren, meer te laten stralen en egaler te gaan maken. In het gamma een reiniger, een toner, een exfoliator, een dark spot solution en moisturizer.

Helemaal nieuw, en een mondvol, is het Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Een serum die je huid echt direct gaat voorzien van vocht, en het daarbij soort van voller gaan maken, om zo de huid egaler te maken en fijne lijntjes en rimpeltjes gaat aanpakken.

Daarnaast is ook de Micro-Blur Skin Perfector een nieuw product. Het is als een soort primer die de huid egaal gaat maken, poriën gaat verkleinen, ... Ik probeerde het op mijn hand en ik was zodanig onder de indruk, dat deze wel mee moest naar huis!

En verder kregen de BB Creams ook een uitbreiding met drie donkerdere kleuren.
Oh, en deze stond ook te blinken in de winkel, de nieuwe beautycase van Clio Goldbrenner, in samenwerking met Kiehl's. Heel mooi, en limited edition. Er zijn er maar 100 gemaakt, en ze gaan echt heel goed vertelden de mensen van Kiehl's ons!

We kregen ook een huidmeting, waarbij het olie-gehalte en het vocht in de huid gemeten werd. Daarbij merkte ik dat ik toch een vettige huid heb, en het vochtgehalte helemaal niet goed is. Meer water drinken, en hydratrende producten gaan gebruiken is de boodschap. Ik dacht altijd mijn huid is al vettig, ik moet geen vettige hydraterende producten gaan gebruiken, maar dat heeft er dus niets mee te maken!
Naast de Micro-Blur Skin Perfector kocht ik dus ook het Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Daarnaast was ik ook heel benieuwd naar de Calendula producten, maar daarvan kreeg ik staaltjes mee naar huis (die kan je in de winkel ook altijd vragen).

Er volgen zeker reviews van alle producten die ik aankocht (en de staaltjes).
Wat denken jullie van de nieuwe producten? Waar ben jij benieuwd naar?

Bedankt Kiehl's Gent voor deze gezellige avond!