Mogelijk gemaakt door Blogger.

Garnier - Miracle Skin Cream


Een perfecte, stralende, gladde huid, zonder zichtbare gebreken, het klinkt inderdaad als een mirakel. En inderdaad, de Miracle Cream van Garnier belooft dit ook allemaal!
En dat zijn nog maar de directe resultaat, op langere termijn zou hij ook de huidkwaliteit gaan verbeteren, en rimpels, poriën en vlekjes zichtbaar gaan verminderen.
Maar wat is er nu allemaal van waar?

Ik gebruik het product nu nog niet zo heel erg lang, ik moest er eerst een beetje aan wennen waardoor ik hem even in de kast heb laten liggen. Toen ik hem kort geleden toch nog eens een tweede kans wou geven, was ik voorlopig iets meer onder de indruk.
Het is eigenlijk een witte crème die bij het eerste contact met de huid micropigmenten vrijgeeft die zich meteen aanpassen aan de huid, de crème wordt huidskleurig, en alle tekenen van veroudering onmiddellijk gaan corrigeren. Het verheldert, maakt glad, corrigeert en laat de huid stralen.

Wat is het product precies? Het is geen foundation of bb/cc cream, het is niet dekkend genoeg vind ik om enkel dit te gaan gebruiken. Het is eigenlijk best te vergelijken met een primer, met anti-aging effect die daarnaast de huid ook gaat gaan oplichten. En zo gebruik ik hem ook, onder mijn foundation.
Ik merk dat mijn huidskleur toch iets egaler is, dat rode vlekjes en puistjes, en ook poriën, toch iets minder zichtbaar zijn, en dat mijn huid ook meer gaat stralen.

Is het nu magisch, of uniek? Dat nu niet direct, er zijn nog gelijkaardige producten op de markt, maar ik vind deze wel heel fijn qua prijs-kwaliteit, want het is echt een budgetproduct.
Wat denken jullie ervan?

Garnier Miracle Cream - €13.99
Verkrijgbaar in de drogisterij

Hij kwam trouwens ook in een hele leuke, speciale verpakking toe, een mysterieuze box, die ik aan mijn computer moest hangen om open te krijgen!