Mogelijk gemaakt door Blogger.

Snelle oogmake-up look


Ik gebruik heel graag een eyeliner boven de ogen, mooi maar toch nog niet altijd zonder hier en daar een foutje, dat ik dan moet gaan bijwerken. En aangezien ik 's morgens vroeg, voor het werk of tijdens een drukke ochtend voor ik mijn zoontje naar school moet brengen, niet altijd veel tijd heb om mij foutjes te permiteren, ben ik een beetje aan het uitzoeken gegaan welke een leuke maar toch snelle make-up look is, én waar je ook instant een wakkere blik bij hebt!
Check it out:Heel veel heb je niet nodig, en je kan producten/merken gebruiken die jij zelf kiest. Je hebt nodig een lichte kleur oogschaduw, een zwart oogpotlood (eventueel ook een wit als je dat hebt), zwarte oogschaduw en mascara.
Ik gebruikte vooraf ook het Jumbo Eye Pencil van NYX in de kleur Milk als oogschaduwprimer, hij houdt de oogschaduw langer op zijn plaats en de kleuren komen ook veel beter uit.
Als lichte kleur oogschaduw gebruikte ik een roze kleur met heel wat shimmer, ik gebruikte Impulsion van Chanel, maar je kan daar eender welke bleke kleur voor gaan gebruiken. Die kleur breng je aan op je volledig bewegend ooglid.
Nadien bracht ik een witte kleur oogschaduw aan in mijn binnenste ooghoek, kan ook eender welk bleke kleur, wit of beige, ik gebruikte Sugar Cane uit het Neutral Territory 2 palette van Clinique, en een wit oogpotlood op mijn waterlijn (je kan eventueel ook wat lichte oogschaduw aanbrengen onder je ogen ipv oogpotlood).

Gedaan met de lichte kleuren, dan gaan we met zwart aan het werk. Eerst oogpotlood aanbrengen van ongeveer halverwege je oog, zowel boven- als onderaan, naar buiten toe, hoeft niet heel strak te zijn. Daarna ga je met zwarte oogschaduw over het oogpotlood, en veeg je het een beetje uit naar buiten zodat onderaan en bovenaan mooi samenkomt.
Nadien heel grondig mascara aanbrengen, zowel op de bovenste als de onderste wimpers.

Simpel, snel en veel kan je er eigenlijk niet mee misdoen! En doordat je enkel naar de buitenkant toe werkt met zwart, en aan de binnenkant van het oog lichte kleuren gebruikt, zie je er ook fris en wakker uit!
Wat denken jullie ervan? En hoe gaan jullie te werk als het snel moet gaan?