Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dress Red Day 2014


Vandaag is het alweer Dress Red Day in Nederland. Daarbij worden alle vrouwen, en ook mannen, opgeroepen iets roods te dragen die dag, om zo meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten.
Ik heb zelf ook een hele zware hartaandoening gehad enkele jaren geleden, namelijk Peripartum Cardiomyopathie (ik vertelde hier vorig jaar mijn volledige verhaal moest je het toen gemist hebben), maar dit ligt mij dus nauw aan het hart, dus vind ik het ook belangrijk het te delen met mensen, ook al ben ik zelf van België!

In Nederland zijn ze ook al de hele week bezig geweest met inzamelingen voor de hartstichting., zodat er ook meer onderzoek kan gedaan worden.
Eén van mijn favorieten zijn een aantal items gemaakt in samenwerking met Dyanne Beekman die je kan kopen bij Etos in Nederland (ik ga er zelf ook heel vaak), waarbij de opbrengst van de verkoop ook naar de Hartstichting gaat. Het gaat over een hoelahoep (€3,99), een bidon (€4,99), een hamamdoek (€12,99) en een sjaal (€9,99).
Ik heb vandaag alvast de sjaal gecombineerd met mijn rode jasje en rode lipstick! De items zijn nog te koop t.e.m. 12 oktober!

Lots of love & happy weekend! x